Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Parasolvoeten

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Parasolvoeten zijn onmisbaar als het gaat om de aanschaf van een parasol. Een parasolvoet zorgt ervoor dat uw parasol stevig staat en niet zomaar kan omwaaien. Een grotere parasol heeft dan ook een zwaardere voet nodig. Met een goede parasolvoet bent u er zeker van dat uw parasol altijd stevig staat.

Voordelen parasolvoeten

Een parasolvoet is voornamelijk belangrijk voor de stabiliteit van de parasol. Het is belangrijk dat u een parasolvoet kiest die geschikt is voor uw parasol. Zo blijft deze ook met harde wind stevig staan. De parasolvoeten uit onze collectie zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Daarnaast hebben we verrijdbare parasolvoeten in onze collectie. Deze hebben wieltjes en zijn eenvoudig te verplaatsen.

  • Stabiliteit
  • Verrijdbaar met wieltjes
  • Hoge kwaliteit

Parasolvoet verrijdbaar

Een verrijdbare parasolvoet is ontzettend handig om uw parasol te kunnen verplaatsen. Parasolvoeten hebben een hoog gewicht, en zijn dus niet makkelijk op te tillen. Dankzij de wieltjes onder onze verrijdbare parasolvoeten, is het verplaatsen van uw parasol geen enkel probleem. Zo creëert u schaduw waar u maar wilt!

Wat zit er nog meer in de parasol collectie?

Naast parasolvoeten, hebben we natuurlijk ook parasols in onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor de luxueuze zweefparasol of de klassieke staande parasol. Beide soorten parasols hebben hun eigen voordelen, dus bekijk hieronder de bijbehorende pagina’s. Daarnaast is het leuk om uw parasol compleet te maken met een leuke parasol accessoires, zoals een heater of lamp.

Parasolvoeten kopen

Een parasolvoet kopen doet u eenvoudig en veilig via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Het is belangrijk dat u een parasolvoet kiest die geschikt is voor uw parasol, zodat deze altijd stevig staat. Dit hangt af van de parasol en de grootte van het doek. Weet u niet welke parasolvoet geschikt is voor uw parasol? Dan kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over parasolvoeten. Krijgt u liever advies in de winkel? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms. Hier kunt u het complete assortiment staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16833 beoordelingen