Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Parasolvoet kopen

Op een zonnige dag kan een plekje in de schaduw erg fijn zijn. Een van de beste manieren om enigszins koel te blijven is een parasol. Of u nou een stokparasol of een zweefparasol heeft, daar hoort natuurlijk een parasolvoet bij. Een parasolvoet is belangrijk voor de stabiliteit van de parasol. Het zware gewicht zorgt er namelijk voor dat uw parasol rechtop blijft staan en niet zomaar omwaait. Wilt u een nieuwe parasolvoet kopen? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment aan parasolvoeten. Bekijk ons complete assortiment parasolvoeten direct hierboven. Kunt u nog wat extra advies gebruiken over welke parasol voet het meest geschikt is voor uw parasol? Bezoek dan onze uitgebreide parasolvoeten adviespagina.

Parasolvoet 40 kg, 72 kg of 90 kg

Er zijn verschillende parasolvoeten: de granieten voet, betonnen voet en watervoet. Daarnaast maken we onderscheid in de grondvoet en kruisvoet. Ieder type parasolvoet heeft eigen voor- en nadelen. Ook is niet iedere soort parasolvoet geschikt voor elk type en elk gewicht parasol. Welke parasolvoet kunt u nou het best kiezen? Dat is afhankelijk van de parasol en de grootte van het doek. Daarnaast is een parasolvoet met wielen geschikter voor tegels en minder geschikt voor gras. Gaat u de parasol vaak verplaatsen dan zijn wielen aan te raden. Anders zijn de parasolvoet van beton, de kruisvoet of de grondvoet goede opties. In ons assortiment vindt u parasols van 35 kilo tot 300 kilo.

Parasolvoet op wielen

Een verrijdbare parasolvoet is ontzettend handig om de parasol eenvoudig te kunnen verplaatsen. Als u kiest voor een parasolvoet met wielen, kunt u er dus altijd eenvoudig voor zorgen dat u schaduw heeft waar u maar wilt. Vooral de zwaardere parasolvoeten zijn niet eenvoudig te verplaatsen. Wilt u 's middags schaduw creëren bij uw loungeset, en rond etenstijd de parasol verplaatsen naar de tuinset aan de andere kant van de tuin? Dan is dit geen enkel probleem met een parasolvoet op wielen. Een groot deel van onze collectie parasolvoeten heeft wieltjes. Zo wordt een parasolvoet verplaatsen wel heel makkelijk!

Parasolvoeten

9 resultaten

Van hoog naar laag sorteren