Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kantelbare parasols

Kantelbare parasols zijn perfect om eenvoudig schaduw te creëren waar u maar wilt. U kunt een kantelbare parasol in de juiste stand zetten, zodat u ook laagstaande zon goed kunt blokkeren. Hierdoor kunt u heerlijk relaxen in de schaduw. Een kantelbare parasol is een functioneel item voor in uw tuin. Daarnaast brengt een parasol ook direct veel sfeer in uw tuin.

Voordelen parasol kantelbaar

Een kantelbare parasol is ontzettend functioneel. Doordat u de parasol kunt kantelen heeft u altijd schaduw, ook als de zon laag staat. Een kantelbare zweefparasol is daarnaast een mooie blikvanger in uw tuin. Voor de parasoldoeken en frames maken we gebruik van dezelfde kleuren als onze lounge- en tuinsets. Zo passen al uw tuinmeubelen perfect bij elkaar. Al onze parasols zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van kunt hebben.

  • Kantelbaar voor schaduw waar u wilt
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Blikvanger in de tuin
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Kantelbare parasol onderhouden

Onze parasols zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor ze lang mooi blijven. De parasols zijn echter niet 100% kleurvast, daarom raden we altijd aan om een parasolhoes te gebruiken. U kunt de hoes eenvoudig om de parasol doen met behulp van de meegeleverde stok als de parasol is ingeklapt. Zorg er altijd wel voor dat het parasoldoek helemaal droog is voordat u de beschermhoes om de parasol doet. Zo voorkomt u schimmelplekken. U kunt terecht op onze uitgebreide adviespagina voor meer informatie over uw parasol onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

We hebben niet alleen kantelbare parasols in onze collectie, maar ook verrijdbare parasols, parasols met UV bescherming, parasols met de mogelijkheid tot verlichting en parasols die perfect passen op uw balkon. Afhankelijk van uw wensen is een van deze parasols geschikt. Bekijk hieronder dus direct de verschillende soorten parasols.

      • Verrijdbare parasols
      • UV parasols
      • Parasols verlichting
      • Balkon parasols

Kantelbare parasol kopen

Kantelbare parasol kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.