Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Balkon parasols

Balkon parasols zijn ideaal voor als u schaduw wil creëren op uw balkon. De stokparasols, ook wel push-up parasols, uit onze collectie zijn het meest geschikt voor op balkons. Deze parasols zijn stevig, degelijk en nemen weinig ruimte in. Combineer uw stokparasol met de Malaga voet van 40 kg, zodat deze altijd stevig staat! Of bekijk hieronder direct onze hele collectie balkon parasols.

Voordelen parasol voor balkon

Een parasol voor op uw balkon is ideaal om schaduw te creëren. Zo kunt u ook op warme, zonnige dagen genieten van het buitenleven. De balkonparasols in onze collectie nemen weinig plek in en staan stevig. Daarnaast zijn onze balkonparasols een mooie toevoeging aan uw balkon. De balkonparasols hebben een luxueuze uitstraling en zijn echte eyecatchers. De parasols zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Doordat we gebruikmaken van dezelfde kleuren voor onze parasols als voor onze lounge- en tuinsets, kunt u deze eenvoudig met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige bistroset en combineer deze met één van onze balkonparasols!

  • Neemt weinig plek in op uw balkon
  • Stevig en degelijk
  • Mooie toevoeging aan uw balkon
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Parasol balkon onderhouden

Onze balkon parasols zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor ze lang mooi blijven. De parasols zijn echter niet 100% kleurvast, daarom raden we altijd aan om een parasolhoes te gebruiken. U kunt de hoes eenvoudig om de parasol doen met behulp van de meegeleverde stok als de parasol is ingeklapt. Zorg er altijd wel voor dat het parasoldoek helemaal droog is voordat u de beschermhoes om de parasol doet. Zo voorkomt u schimmelplekken. U kunt terecht op onze uitgebreide adviespagina voor meer informatie over uw parasol onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

We hebben niet alleen balkon parasols in onze collectie, maar ook kantelbare parasols, verrijdbare parasols, parasols met LED verlichting en parasols met UV bescherming. Afhankelijk van uw wensen is een van deze parasols geschikt. Bekijk hieronder dus direct de verschillende soorten parasols.

      • Kantelbare parasols
      • Verrijdbare parasols
      • UV parasols
      • Parasols verlichting

Balkon parasol kopen

Balkon parasol kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Bij de aanschaf van een balkon parasol is het belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen van uw balkon. Zo weet u zeker dat uw parasol altijd goed past! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.