Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Parasolhoes kopen

Wilt u een parasolhoes kopen of bent u op zoek naar leuke parasol accessoires? Bij BuitenHof Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een parasolhoes of zweefparasolhoes. Een parasolhoes beschermt uw parasol van slechte weersomstandigheden maar ook vuil zoals vogelpoep of vallende bladeren in de herfst. U houdt uw parasol met een parasolhoes dus lekker schoon! Als u een parasol boven uw tuinset heeft is dit de ideale plek om ook wat leuke parasolaccessoires aan toe te voegen.

Parasolaccessoires kopen

Parasol accessoires geven sfeer aan uw tuin, maar zijn ook praktisch. Zo zorgt een parasollamp voor voldoende verlichting om de hele avond buiten te kunnen blijven zitten. Een parasol heater geeft een heerlijke warmte af, zodat u tot in de late avonduurtjes van het buitenleven kunt genieten zonder dat u het koud krijgt. Een bluetooth parasolspeaker maakt uw zomeravonden extra gezellig met een muziekje. Alle onze parasol accessoires zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen voor meer gezelligheid in uw tuin! 

Parasols van BuitenHof Tuinmeubelen

Natuurlijk kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen ook terecht voor de aanschaf van een parasol. We hebben staande parasols en zweefparasols in onze collectie. U kunt kiezen voor de klassieke, stevige staande push-up parasol, maar ook voor de luxueuze zweefparasol. Hiermee creëert u schaduw waar u maar wilt, zonder telkens de parasol te verplaatsen.

Parasol accessoires kopen

Parasol accessoires of een parasolhoes kopen? Dat kan eenvoudig en snel via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Hier vindt u onze parasol accessoires, maar ook parasols met parasolhoes en parasolvoeten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de complete collectie tuinmeubelen bekijken onder het genot van een kopje koffie.  Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze winkels.

Accessoires en parasolhoezen

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren