Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de Pre-order actie!

Parasols

124 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

124 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

De zon is goed voor ons humeur! Als het zonnetje schijnt willen we het liefst de hele dag languit in de zon liggen, maar regelmatig de schaduw opzoeken is erg belangrijk. En omdat de schaduw van de boom nooit valt waar u het nodig heeft, zijn parasols een échte must voor warme lente- en zomerdagen. In onze collectie vindt u een ruim assortiment aan parasols. Dankzij onze mix & match collectie kiest u zelf de kleuren, afmetingen en materialen. Ontdek onze webshop en vindt een parasol die perfect bij u past!

Voordelen parasols

Met een parasol profiteert u van verschillende voordelen. Een mooie parasol brengt sfeer en gezelligheid in de tuin. Daarnaast biedt het verkoeling en beschermt het tegen te veel zon, waardoor u de hele dag kunt genieten van het buiten zijn.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Sfeervolle toevoeging aan uw buitenruimte
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud parasols

Onze parasols zijn gemaakt van weerbestendige materialen. Om de levensduur van uw parasol te verlengen, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hoe u dit het best doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina’s over parasols onderhouden

Welke parasols zijn er? 

In ons assortiment vindt u stokparasols en zweefparasols. Deze hebben elk hun eigen voordelen. Bekijk alle informatie over deze parasols op de bijbehorende pagina’s. 

Parasol kopen

Wilt u een parasol kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de parasol liever eerst in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over parasols voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.