Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Parasols 4 meter

Parasols van 4 meter zijn perfect als u een grote tuin of terras heeft. Deze grote parasols sluiten mooi aan bij uw tuin en zorgen voor veel schaduw. Daarnaast is de zweefparasol 4x4 eenvoudig kantelbaar en inklapbaar. Bekijk hieronder onze parasols van 4x4 meter.


Voordelen grote parasol

Grote parasols zijn de perfecte toevoeging aan uw ruime tuin of terras. Deze parasols van 4 meter zorgen voor een groot oppervlak aan schaduw. Daarnaast zijn parasols 400 cm verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd een goede parasol voor u bij zit. Deze kleuren komen overeen met de kleuren van onze tuinsets, zodat u uw parasol kunt matchen met uw tuinmeubelen. Al onze grote parasols zijn van hoge kwaliteit en geven veel sfeer aan uw tuin.

  • Groot formaat
  • Mooie toevoeging aan uw grote tuin
  • Eenvoudig te combineren met onze andere tuinmeubelen
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Parasols 4 meter onderhouden

De parasols in onze collectie zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor de parasols een langere levensduur hebben. Wij raden u daarnaast altijd aan om een parasolhoes aan te schaffen en te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. Deze parasolhoes kunt u eenvoudig om de ingeklapte parasol doen door gebruik te maken van de meegeleverde stok. Zorg er daarnaast altijd voor dat uw parasoldoek droog is om schimmel te voorkomen. Op zoek naar meer informatie over het onderhouden van uw parasol? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina over parasols onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

Wij hebben niet alleen parasols van 400 cm in onze collectie, maar ook parasols van 250 cm, parasols van 200x300, parasols van 3 meter en parasols van 350 cm. Daarnaast hebben we onze parasols verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd de perfecte parasol voor uw tuin of balkon bij zit. Bekijk nu hieronder onze diverse parasols.

Grote parasol kopen

Grote parasol kopen? De parasol van 4 meter kan snel besteld worden via onze webshop. Wilt u liever eerst de parasols bekijken in één van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook. Onze specialisten staan hier voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. U kunt al uw vragen aan hen stellen, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat u met de perfecte parasol de winkel uitloopt. Bekijk hieronder het overzicht van onze winkels.