Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Parasol 400 x 300

Parasols van 400 x 300 cm zijn de perfecte aanvulling op uw tuin. Deze rechthoekige parasols hebben een strakke en luxueuze uitstraling. Dankzij het grote doek creëert u lekker veel schaduw, waar u maar wilt! We hebben parasols van 400 x 300 cm in verschillende kleuren in onze collectie. Bekijk deze direct op deze pagina!

Voordelen parasol 400 x 300

Een zweefparasol van 400 x 300 geeft uw tuin of terras de finishing touch. Deze parasols zijn eenvoudig inklapbaar en kantelbaar, waardoor u schaduw kunt creëren in uw tuin. Daarnaast zijn deze parasols verkrijgbaar in meerdere kleuren en matchen deze kleuren met de kleuren van onze tuinmeubelen. Onze parasols van 400 x 300 zijn van hoge kwaliteit en geven uw tuin veel sfeer.

  • Groot formaat
  • Mooie toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit
  • Ruime keuze parasols

Zweefparasol 300 x 400 onderhouden

Om ervoor te zorgen dat onze parasols een lange periode mee gaan, behandelen wij ze altijd met een beschermende coating. Daarnaast raden wij u altijd aan om een parasolhoes te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. Door middel van de meegeleverde stok kunt u de parasolhoes om uw ingeklapte parasol doen. Zorg ervoor dat de ingeklapte parasol een droog parasoldoek heeft om schimmelplekken te voorkomen. Wilt u meer informatie lezen over het onderhouden van uw parasol? Ga dan naar onze uitgebreide adviespagina over het onderhouden van een parasol.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast parasols van 400 x 300 hebben wij ook parasols van 250 cm, parasols van 200x300, parasols van 3 meter, parasols van 350 x 350 en parasols van 4 meter in onze collectie. Wij hebben niet alleen deze diverse afmetingen, maar ook verschillende kleuren parasoldoek in onze collectie. Zo zit er ook de perfecte parasol voor u tussen. Bekijk hieronder onze diverse afmetingen van parasols.

Parasol 400 x 300 cm kopen

Parasol 400 x 300 kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.