Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Parasols 350 cm

De parasol 350 is een goede toevoeging aan uw tuin. Parasols van 350 cm geven uw tuin sfeer en hebben een moderne uitstraling. Door de grootte kunnen deze parasols voor veel schaduw zorgen in uw tuin. Bekijk hieronder onze collectie van parasols van 350 cm.


Voordelen parasol 350 cm

De zweefparasol 350x350 geeft uw tuin of terras de finishing touch. Deze parasols zijn eenvoudig inklapbaar en kantelbaar, waardoor u eenvoudig schaduw kan creëren in uw tuin. Daarnaast zijn deze parasols verkrijgbaar in meerdere kleuren en matchen deze kleuren met de kleuren van onze tuinmeubelen. Onze parasols van 350 cm zijn van hoge kwaliteit en geven uw tuin veel sfeer.

  • Groot formaat
  • Mooie toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Parasol 350 cm onderhouden

Om ervoor te zorgen dat onze parasols een lange periode mee gaan, behandelen wij ze altijd met een beschermende coating. Daarnaast raden wij u altijd aan om een parasolhoes te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. Door middel van de meegeleverde stok kunt u de parasolhoes om uw ingeklapte parasol doen. Zorg ervoor dat de ingeklapte parasol een droog parasoldoek heeft om schimmelplekken te voorkomen. Wilt u meer informatie lezen over het onderhouden van uw parasol? Ga dan naar onze uitgebreide adviespagina over parasols onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast de parasols van 350 cm hebben wij ook parasols van 250 cm, parasols van 200x300, parasols van 3 meter en parasols van 4 meter in onze collectie. Wij hebben niet alleen deze diverse afmetingen, maar ook verschillende kleuren parasoldoek in onze collectie. Zo zit er ook de perfecte parasol voor u tussen. Bekijk hieronder onze diverse afmetingen van parasols.

Parasol 350 cm kopen

De parasol 350 kopen? Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Wilt u liever eerst onze collectie in de winkel bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten voor u klaar en zullen zij u helpen bij het maken van uw keuze. Zo gaat u altijd naar huis met de juiste parasol voor uw situatie. Bekijk hieronder onze winkels.