Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Parasols

Uw parasol zorgt voor schaduw

De zon schijnt, u wilt genieten van het lekker weer, maar wil voorkomen dat u er last van krijgt. Een parasol geeft u de gewenste schaduw. Wij bieden de keuze uit verschillende type parasols zodat er altijd wel eentje is die past in uw tuin. Zo bieden wij u de keuze uit zowel zwevende als staande parasols in verschillende maten en vormen. Een goede parasolvoet is daarnaast ook van belang. Wilt u deze eenvoudig kunnen verrijden in uw tuin of gaat uw voorkeur uit naar een vaste parasolvoet?

Een goede bescherming van uw parasol is tevens erg belangrijk. Om de kwaliteit te behouden en te beschermen tegen weersinvloeden, adviseren we om gebruik te maken van een parasolhoes. Deze beschermhoes zorgt er bovendien ook voor dat u minder vaak het doek hoeft schoon te maken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 52 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 52 artikelen

Parasol

Niets brengt het heerlijke zomerse gevoel naar boven als de zon. De zon kan in Nederland enorm fel aanvoelen. Voet- en zweefparasols van hoogwaardige kwaliteit, prachtig vormgegeven, in vele kleuren en verschillende maten die uw tuinset verfraaien en u de schaduw geven waar u die graag wilt. BuitenHof biedt u een prachtige en uitgebreide collectie aan van parasols gemaakt van mooie materialen en functioneel in gebruik.

Aanbod parasols

Zweefparasols zijn er in verschillende maten en kleuren. Met het handige draaimechanisme is het gemakkelijk snel in en uit te klappen. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat u altijd schaduw kunt creëren, ook als de zon laag staat. Sommige zweefparasol modellen zijn zelfs met een kleine handeling in hoogte aan te passen. Materialen als RVS en aluminium zorgen voor een luxueuze uitstraling en een hoogwaardige kwaliteit.

Parasol combinaties

Veel parasols zijn verkrijgbaar met verschillende voeten. De verrijdbare voet op vier wielen is erg praktisch in gebruik, zodat over heel het terras schaduw gecreëerd kan worden. Ook verkrijgbaar zijn een grondvoet, tegelvoet of watervulbare voet. Met een keuze aan verschillende kleuren parasoldoek maakt de parasol deel uit van uw tuin en moet dus goed te combineren zijn met uw tuinmeubelen. De doeken zijn van polyester of van spuncrylic gemaakt. Ze zijn behandeld met een beschermende coating, zodat de kleur niet snel aangetast wordt. Doeken van spuncrylic zijn kleur vaster dan polyester doeken.

Voor ieder model is een tuinmeubelhoes verkrijgbaar zodat u deze in de winter kunt opbergen en hiermee beschermd wordt tegen winters weer.

Bestel uw parasol direct online of bezoek 1 van onze 19 winkels!

Lees verder ▼ Lees minder ▲