Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinkussens

Lekker zitten is natuurlijk belangrijk bij tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Daarom hebben we comfortabele tuinkussens in verschillende kleuren en maten.

Wilt u liever kussens op maat? Kijk dan snel hier. Hier vindt u top kwaliteit kussens, die u ook naar eigen wens kan laten maken.
Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten kussenstoffen? Kijk dan op onze uitleg pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 224 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 224 artikelen

Tuinkussen en All Weather

Zeer uniek bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn de All Weather kussens. Deze zijn gemaakt om buiten te laten liggen. Door de speciale vulling loopt het water er snel doorheen en zijn ze snel weer droog. U hoeft dus niet elke keer als u thuis weggaat uw tuinkussens uit uw set te halen. Een onverwachte regenbui is geen enkel probleem. Praktisch en uw set ziet er altijd mooi uit, bovendien kunt u het hele jaar genieten van uw tuinkussens.

Meer informatie?
Klik hier

Combineer tuinkussens

Naast de zitkussens en rugkussens zorgen de verschillende decoratiekussens voor extra aankleding. Door te combineren met decokussens creëert u een prachtig geheel in uw tuin. Bovendien maken decoratiekussens je tuinmeubel uniek en kunt u ‘spelen’ met de uitstraling van uw tuin. Speciaal voor verstelbare tuinstoelen zijn er flexkussens met een hoge rug. Textileen wordt het meest gebruikt voor onze All Weather kussens. Enkele tuinkussens zijn gemaakt van polyester, behandeld met een UV beschermde coating. Polyester kan best een keer nat worden, maar het is aan te raden de kussens op te bergen tijdens regenbuien.

Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn alle tuinkussens los te verkrijgen. Ideaal om bestaande tuinkussens te vervangen als ze versleten zijn of als u zelf een tuinmeubel heeft gemaakt. Centraal staat altijd het comfort van de tuinkussens. 

Lees verder ▼ Lees minder ▲