Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinkussens

Een tuinmeubel van hoge kwaliteit is enorm belangrijk, maar minimaal van net zoveel belang zijn de tuinkussens. Onze tuinkussens zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten, zodat er voor elke lounge- en diningstoel een mooi bijpassend kussen is. Heerlijk loungen in de tuin is lekker rustgevend. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tuinkussens. Er is een zeer ruime keuze aan loungekussens voor buiten. De tuinkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. BuitenHof maakt gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u liever kussens op maat? Kijk dan snel hier. Hier vindt u top kwaliteit kussens, die u ook naar eigen wens kan laten maken.
Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten kussenstoffen? Kijk dan op onze uitleg pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 152 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 152 artikelen

Tuinkussen en All Weather

Zeer uniek bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn de All Weather kussens. Deze zijn gemaakt om buiten te laten liggen. Door de speciale vulling loopt het water er snel doorheen en zijn ze snel weer droog. Je hoeft dus niet elke keer als je thuis weggaat je tuinkussens uit je set te halen. Een onverwachte regenbui is geen enkel probleem. Praktisch en je set ziet er altijd mooi uit, bovendien kan je het hele jaar genieten van je tuinkussens.

Meer informatie?
Klik hier

Combineer tuinkussens

Naast de zitkussens en rugkussens zorgen de verschillende decoratiekussens voor extra aankleding. Door te combineren met decokussens creëer je een prachtig geheel in je tuin. Bovendien maken decoratiekussens je tuinmeubel uniek en kan je ‘spelen’ met de uitstraling van je tuin. Speciaal voor verstelbare tuinstoelen zijn er flexkussens met een hoge rug. Textileen wordt het meest gebruikt voor onze All Weather kussens. Enkele tuinkussens zijn gemaakt van polyester, behandeld met een UV beschermde coating. Polyester kan best een keer nat worden, maar het is aan te raden de kussens op te bergen tijdens regenbuien.

Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn alle tuinkussens los te verkrijgen. Ideaal om bestaande tuinkussens te vervangen als ze versleten zijn of als je zelf een tuinmeubel hebt gemaakt. Centraal staat altijd het comfort van de tuinkussens. 

Lees verder ▼ Lees minder ▲