Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
Life Teak reiniger en hersteller ¿24-1416-090 1.jpg
Life Teak reiniger en hersteller ¿24-1416-090 1.jpg Life Teak reiniger en hersteller ¿24-1416-090 2.jpg

Life Teak Reiniger en Hersteller

   

€ 19,95

Momenteel niet voorradig

Productomschrijving Teak Reiniger en Hersteller


Deze reiniger en hersteller verwijdert op een eenvoudige manier de diep ingetrokken vuil, water, wijn- en vetvlekken op teak hout.

Ander voordeel is dat deze reiniger en hersteller ook te gebruiken is op andere ongelakte en ongebeitste houtsoorten.

Kenmerken Teak reiniger en hersteller:

- Vlekken verwijderaar
- Ook voor andere ongelakte en ongebeitste houtsoorten

Productdetails Teak Reiniger en Hersteller


Inhoud: 1 Liter

Werking:
Verwijdert vuil, water, wijn- en vetvlekken van teakhout

Gebruiksaanwijzing:
Altijd beschermende handschoenen en oogbescherming gebruiken
1. Schud de flacon eerst goed voor gebruik
2. Giet wat inhoud in een glazen pot of in een blik
3. Maak je oppervlak nat met wat water
4. Breng het product rechtstreeks aan met een platte kwast
5. Laat het minimaal vijf minuten inwerken
6. Verwijder nu met een natte aluminium spons de vervuiling door in de lengte richting van het hout te werken.
7. Gebruik voor moeilijke plekken een conische borstel.
8. Spoel je teak houten onderdeel af met water.
9. Na het opdrogen kan het onderdeel met Teak Beschermer worden ingesmeerd om het tegen nieuw vuil te beschermen.

Artikelnummer: 24-1416-090

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m zondag van 09:00 uur tot 22:00 uur.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

Vanwege extra drukte i.v.m. Covid-19 is de levertijd wat langer dan dat u van ons gewend bent. De levertijd bedraagt momenteel 10 à 15 dagen.

Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.