Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bescherming en Onderhoud

Voorkom onnodige schade, vlekken en andere ongewenste veranderingen op je tuinset, lounge set, tuinstoel of andere tuinmeubelen. Zorg ervoor dat je bescherming hebt geregeld en dit kan gemakkelijk. Onderstaand staan verschillende beschermhoezen voor tuinmeubelen. Ze hebben verschillende afmetingen en zijn voor diverse tuinmeubelen beschikbaar. Natuurlijk zijn ook onderhoudsmiddelen belangrijk. Zorg ervoor dat de tuinmeubelen, die van verschillende materialen zijn gemaakt, worden beschermd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld polywood, glas, spraystone, teak en andere materialen waar wij de juiste onderhoudsmiddelen voor hebben.

Bescherming op maat

Wil je graag zeker zijn dat je de juiste bescherming voor je tuinmeubel hebt en in de zomer zorgeloos van je tuinmeubels kan genieten? Kies dan voor Bescherming op maat! Vul hier de juiste afmetingen in van je tuinmeubelen en alle andere relevante informatie. Vraag een offerte aan en krijg advies over je eigen beschermhoes voor je tuinmeubel. Deze wordt na acceptatie van de offerte speciaal voor jou op maat gemaakt. Klik hier voor meer informatie

  1. 1
  2. 2
15 van de 22 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 22 artikelen

Bescherming van tuinmeubelen

De temperatuur daalt en de zomer is bijna ten einde. Daarom is het tijd om je tuinmeubelen te gaan beschermen tegen de regenbuien, sneeuw en gure wind. BuitenHof Tuinmeubelen heeft de beschikking over een groot assortiment beschermhoezen en onderhoudsmiddelen. Hierdoor komen jou prachtige tuinmeubelen de winter wel door. Wanneer het voorjaar aanbreekt, kan je meteen weer genieten van je tuinmeubelen in je tuin.

Kwaliteit beschermhoezen

De kwaliteit van de beschermhoezen is hoog. De beschermhoezen zijn weerbestendig, waterdicht en van polyester. Daardoor wordt je prachtige lounge- of tuinset beschermd. Ook losse onderdelen zoals tuinstoelen en tuintafels kunnen met de beschermhoezen beschermd worden.

Onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft naast de belangrijke beschermhoezen ook de beschikking over een ruim aanbod onderhoudsmiddelen voor je tuinmeubelen. Door het gebruik van de onderhoudsmiddelen blijven de door jouw aangeschafte tuinmeubelen net zo mooi als bij de aankoop. Voor elk soort materiaal is er een geschikt onderhoudsmiddel.

Kopen van een onderhoudsmiddel of beschermhoes

Een onderhoudsmiddel en een beschermhoes kun je gemakkelijk bestellen via de webshop. Om meer informatie te krijgen over het gebruik van een onderhoudsmiddel of beschermhoes kan je ook naar een van onze winkels komen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲