Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bescherming en Onderhoud

Voorkom onnodige schade, vlekken en andere ongewenste veranderingen op uw tuinset, lounge set, tuinstoel of andere tuinmeubelen. Onderstaand staan verschillende beschermhoezen voor tuinmeubelen. Ze hebben verschillende afmetingen en zijn voor diverse tuinmeubelen beschikbaar. Natuurlijk zijn ook onderhoudsmiddelen belangrijk. Zorg ervoor dat de tuinmeubelen, die van verschillende materialen zijn gemaakt, worden beschermd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld polywood, glas, spraystone, teak en andere materialen waar wij de juiste onderhoudsmiddelen voor hebben.

Bescherming op maat

Wilt u graag zeker zijn dat u de juiste bescherming voor uw tuinmeubel heeft en in de zomer zorgeloos van uw tuinmeubels kunt genieten? Kies dan voor Bescherming op maat! Vul hier de juiste afmetingen in van uw tuinmeubelen en alle andere relevante informatie. Vraag een offerte aan en krijg advies over uw eigen beschermhoes voor uw tuinmeubel. Deze wordt na acceptatie van de offerte speciaal voor u op maat gemaakt. Klik hier voor meer informatie

  1. 1
  2. 2
15 van de 28 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 28 artikelen

Bescherming van tuinmeubelen

De temperatuur daalt en de zomer is bijna ten einde. Daarom is het tijd om uw tuinmeubelen te gaan beschermen tegen de regenbuien, sneeuw en gure wind. BuitenHof Tuinmeubelen heeft de beschikking over een groot assortiment beschermhoezen en onderhoudsmiddelen. Hierdoor komen uw prachtige tuinmeubelen de winter wel door. Wanneer het voorjaar aanbreekt, kunt u meteen weer genieten van uw tuinmeubelen in uw tuin.

Kwaliteit beschermhoezen

De kwaliteit van de beschermhoezen is hoog. De beschermhoezen zijn weerbestendig, waterdicht en van polyester. Daardoor wordt uw prachtige lounge- of tuinset beschermd. Ook losse onderdelen zoals tuinstoelen en tuintafels kunnen met de beschermhoezen beschermd worden.

Onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft naast de belangrijke beschermhoezen ook de beschikking over een ruim aanbod onderhoudsmiddelen voor uw tuinmeubelen. Door het gebruik van de onderhoudsmiddelen blijven de door uw aangeschafte tuinmeubelen net zo mooi als bij de aankoop. Voor elk soort materiaal is er een geschikt onderhoudsmiddel.

Kopen van een onderhoudsmiddel of beschermhoes

Een onderhoudsmiddel en een beschermhoes kunt u gemakkelijk bestellen via de webshop. Om meer informatie te krijgen over het gebruik van een onderhoudsmiddel of beschermhoes kunt u ook naar een van onze winkels komen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲