Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Accessoires

Gezelligheid staat voorop in de tuin. Het gezelschap, uw tuin en de tuinmeubelen zorgen voor een gezellige omgeving. Tuinaccessoires zijn hiervoor echter essentieel. Een plantenbak, dienblad of tuinlamp maakt uw tuin echt af. Een tuin is niet compleet zonder bijpassende tuinaccessoires. In elke huiskamer zijn tuinaccessoires en decoratie materialen te vinden. In de zomer is de tuin uw 2e huiskamer, dus maak het ook daar gezellig! Ook voor in de tuin zijn meer dan genoeg tuinaccessoires.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 66 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 66 artikelen

Een mooie aanvulling op uw tuinset

De details maken het verschil, zowel qua uiterlijk als met praktische zaken. Een bijzettafeltje naast uw ligbed zorgt dat u niet meer hoeft op te staan om uw drankje te pakken en een mooie lamp zorgt dat uw loungeset er 's avonds ook mooi bij staat.
Zodra u een keuze gemaakt heeft uit de verschillende tuinmeubelen van BuitenHof kunt u de tuin verder aankleden met diverse tuinaccessoires. Uw tuin is helemaal compleet met de juiste tuindecoratie. BuitenHof heeft een mooie collectie aan tuinaccessoires. Verwen uzelf met een unieke tuinaccessoire of geef het een vriend of vriendin cadeau. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren is er voor iedere tuinset een geschikt tuinaccessoire, wat zorgt voor dé “final touch”. Ook zijn er diverse placemats te vinden in de tuinmeubelcollectie. De placemats zijn verkrijgbaar in de kleuren van de lounge- en diningsets en dus uitstekend te combineren. Bovendien zijn ze ook nog eens functioneel, ze beschermen uw tuintafel tegen vlekken en kringen.

Alle tuinaccessoires zijn gemakkelijk en direct online te bestellen!

Lees verder ▼ Lees minder ▲