Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Zorgprojecten: maatwerk tuinmeubelen van BuitenHof

Tuinmeubelen bestellen voor uw zorginstelling? Bij BuitenHof geven we u graag advies, maken we gratis en vrijblijvend een 3D tekening van uw situatie en ontzorgen we u volledig met het monteren en installeren van het terras- en tuinmeubilair. Doordat we alles zelf produceren hebben we jarenlange ervaring met de kwaliteit en het comfort van al onze tuinmeubelen. Daarnaast gaat design bij ons hand in hand met functionaliteit. Onze tuinmeubelen zijn dus een zeer waardevolle toevoeging aan het terras van uw zorginstelling. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de opties voor maatwerk tuinmeubelen, 3D tekeningen en geven we u graag een aantal voorbeelden van succesvolle zorgprojecten. Ook kunt u direct uw zakelijke aanvraag doen via onderstaand formulier! 


Maatwerk tuinmeubelen

Bij BuitenHof leveren we maatwerk tuinmeubelen voor elk project. In de zorg zijn doelgroepen immers behoorlijk uiteenlopend. Of het nu gaat om een huis met jongeren of ouderen in een grote zorginstelling: iedere doelgroep heeft een eigen aanpak nodig om zo tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Daarnaast moeten tuinmeubelen in een zorginstelling tegen een stootje kunnen en heel stabiel staan. Daarom is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met de eindgebruikers.


Materiaal en onderhoud

Doordat wij werken met sterke en duurzame materialen zoals aluminium, teakhout en textileen, zijn onze tuinmeubelen uitermate geschikt voor intensief gebruik.  Ook zijn deze onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken.

Dankzij deze duurzame, sterke en onderhoudsarme materialen verlichten wij de taak van uw medewerkers en vrijwilligers.

✅ Sterke en duurzame materialen
✅ Geschikt voor intensief gebruik
✅ Onderhoudsvriendelijk: eenvoudig schoon te maken


Gratis en vrijblijvend 3D advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen u op een 3D tekening laten zien wat de mogelijkheden zijn. Deze tekening maken wij op basis van uw wensen en afmetingen. Elk advies is persoonlijk, op maat en vrijblijvend. Vul hieronder het formulier in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.Projecten


Wij hebben samen met onze zakelijke klanten mooie projecten mogen realiseren. Graag lichten we een aantal van deze projecten voor u uit.


Zorginstelling Thebe Elisabeth

Dit project in samenwerking met zorginstelling Thebe Elisabeth is samen met de bewoners gerealiseerd. Nadat de organisatie samen met ons een aantal geschikte modellen heeft geselecteerd, zijn wij met de selectie tuinmeubelen naar de locatie gegaan. Hier hebben wij samen met de bewoners gekeken naar de best zittende stoelen en tafels. Uiteindelijk zijn dit de mensen waar het om draait bij zulke projecten. Wij nemen dus graag deze moeite!


Ria Aarts van Zorggroep Elde Maasduinen: 

"Als zorginstelling hebben wij altijd zeer specifieke wensen en behoeftes waaraan het meubilair moet voldoen. Bij BuitenHof weten ze precies wat wij hiermee bedoelen en dat zorgt voor een fijne samenwerking."Zakelijke aanvraag doen

Wilt u tuinmeubelen bestellen voor uw zorginstelling of gebruikmaken van ons persoonlijk advies op maat inclusief 3D tekening? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook kunt u direct contact opnemen door een mail te sturen naar sales@springoutdoor.eu.