Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

BuitenHof Zakelijk

BuitenHof Tuinmeubelen is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor uw thuiskantoor, bedrijfstuin of kantine. Met onze luxe tuinmeubelen ervaart u optimaal comfort. Een trendy buitenkantoor maakt u helemaal af met een loungeset of tuinset van BuitenHof Tuinmeubelen. Laat ook uw klanten en uw personeel dit comfort ervaren door het plaatsen van onze tuinmeubelen in uw buitenkantine, rookruimte of vergaderruimte. Doe nu uw zakelijke aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom om de showroom op afspraak te komen bezoeken.


De mogelijkheden

Buitenkantoor

Zeker nu we massaal thuiswerken met zijn allen, is een buitenkantoor ideaal. Met een in hoogte verstelbare tafel kunt u comfortabel werken, maar ook lekker relaxen in het weekend.

Vergaderruimte

Ontvangt u regelmatig klanten? Of wilt u een mooie vergaderruimte voor uw personeel? Ook daarvoor zijn onze tuinmeubelen zeer geschikt. Hiermee geniet u van optimaal comfort.

Buitenkantine

Natuurlijk moet er ook af en toe pauze worden gehouden. Creëer hiervoor een gezellige buitenkantine of gebruik onze meubelen voor uw kantine binnen!


De voordelen

Weerbestendige Tuinmeubelen

In onze collectie vindt u onderscheidende en trendsettende tuinmeubelen. Alle tuinmeubelen zijn weerbestendig, waardoor u gegarandeerd bent van de beste tuinmeubelen.

Maatwerk

Op zoek naar een set of een aantal sets die precies moeten passen bij de uitstraling van uw bedrijf of omgeving? Geen probleem. Bij BuitenHof zakelijk is alles mogelijk. Onze collectie is veelzijdig en daardoor goed aan te passen aan uw wensen en eisen.

Ontzorgen

Wilt u dat extra comfort en unieke naar uw bedrijf halen, maar u heeft weinig tijd? Dan zijn wij er voor u. Van aankoop tot levering, wij ontzorgen u. 


Zakelijke aanvraag doen

Wilt u zakelijk tuinmeubelen bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom om op afspraak de showroom te komen bezoeken.