Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

LIFE Outdoor Living

LIFE Outdoor Living en BuitenHof Tuinmeubelen vallen onder dezelfde eigenaar en hebben dan ook een nauwe samenwerking. LIFE tuinmeubelen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Het ontwerpen en produceren van buitenmeubelen is het specialisme van LIFE Outdoor Living. Doordat LIFE Outdoor Living gebruik maakt van kwalitatief goede materialen, zoals aluminium, gercertificeerd teak en textileen, valt het assortiment op als het om lounge-, dining- en tuinsets gaat.

LIFE Outdoor Living probeert door een variëteit aan ontwerpen ieders behoefte te vervullen. Door het proces van trendspotten, ontwerp en productie in eigen hand te hebben garandeert LIFE originele en bovenal unieke tuinmeubelen. Deze unieke tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit vormen het assortiment tuinmeubilair in de 28 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België.


LIFE tuinmeubelen

In de collectie van LIFE Outdoor Living vindt u een grote verscheidenheid aan LIFE tuinmeubelen. Van trendy tot landelijk en van industrieel tot minimalistisch. Er is dus altijd wel een tuinmeubel dat perfect bij uw wensen en uw tuin past. Daarnaast is de collectie te mixen en matchen. Door kleur- en materiaalgebruik kunt u zelf uw tuinset samen stellen. Ook de loungesets zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende opstellingen, kleuren en materialen.


Materialen LIFE Outdoor Living

LIFE tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, teakhout, wicker, textileen en keramiek. Dit zijn allemaal hoogwaardige en kwalitatieve materialen waarvan u jarenlang plezier kunt hebben. Wat betreft de kussens van LIFE Outdoor Living heeft u de keuze uit weerbestendig All Weather, natuurlijk Soltex of zacht Comforma. De LIFE tuinmeubelen kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren per kussenstof, zodat u uw set zelf kunt samenstellen.


LIFE Outdoor Living tuinmeubelen kopen

BuitenHof Tuinmeubelen is premium dealer van LIFE tuinmeubelen. U bent van harte welkom in één van onze BuitenHof winkels om de uitgebreide collectie LIFE tuinmeubelen te komen bekijken. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar! Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.


Brochure LIFE Outdoor Living

Benieuwd naar de LIFE Outdoor Living collectie? Vraag dan de brochure aan. Doe inspiratie op in de meer dan 200 pagina's dikke catalogus!