Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Tuinmeubelen tegen scherpe prijzen

Verrassend betaalbaar

Tuinmeubelen van BuitenHof zijn gemaakt van hoge kwaliteit. En toch zullen de prijzen u positief verrassen. Doordat we het hele proces in eigen hand hebben, van eerste schets tot bij u in de tuin, kunnen we de tussenhandel overslaan. En dat resulteert in verwonderlijk betaalbare producten! We leggen u graag uit hoe wij de hoge kwaliteit waarborgen en toch zorgen voor betaalbare producten.


1. BuitenHof Standaard 

Wij hebben 50% van het transport in eigen beheer. Dit is een behoorlijke capaciteit, waardoor we snel kunnen schakelen en leveren. Daarnaast krijgen wij hulp van onze vaste transporteurs waar wij al jaren mee werken en welke opgeleid zijn volgens de BuitenHof standaard. Dat betekent dat wij altijd een kwalitatief correcte en zorgeloze levering van uw tuinmeubelen nastreven.


2. Transport naar klant

Ook het transport naar onze klanten doen wij zelf. We hebben bezorgers in dienst, die uw tuinmeubelen netjes bij u af komen leveren. Bij een aankoop boven de €250 is deze bezorging gratis! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw tuinmeubelen meteen te laten monteren. Na afloop nemen wij de verpakkingen, het karton en plastic weer mee. Zo kunt u snel genieten van het buitenleven! En doordat wij het transport in eigen hand hebben, houden we de kosten laag.


3. Op- en overslag

Naast de 30.000 m² opslagruimte in Roosendaal, hebben we ook nog eens 10.000 m² bufferopslag in Azië. Dankzij deze grote hoeveelheden aan opslagruimte, is de kans groot dat uw bestelde tuinmeubel op voorraad is. En zo kunnen we uw bestelling snel bij u afleveren!


4. Eigen winkels

Naast de productontwikkeling, het transport en op- en overslag, hebben wij ook onze winkels in eigen hand. BuitenHof Tuinmeubelen heeft winkels verspreid over België en Nederland. Ook hierdoor kunnen we de kosten laag houden.


5. Groot volume

Tot slot produceren wij in grote aantallen. Hierdoor kunnen we de prijzen drukken, waardoor u geniet van betaalbare luxe tuinmeubelen!


Onze andere zekerheden


Van idee tot eindproduct. Alles hebben we in eigen hand en dat zorgt voor een unieke collectie, waarvan we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.


Door de combinatie mogelijkheden kunt u uw set geheel naar smaak samenstellen.


Ons distributiecentrum in Roosendaal beschikt over maar liefst 30.000 m2 aan distributieruimte. Hierdoor is uw meubel vrijwel altijd voorradig.


Al meer dan 30 jaar een echt familiebedrijf. Voor ons staat de klant centraal.

Onze andere zekerheden