Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Familiebedrijf anno 1986

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

BuitenHof Tuinmeubelen is opgericht in 1986 met een paar winkels in het Brabantse land. De unieke formule heeft geleid tot een sterke groei, waardoor er nu meerdere vestigingen zijn verspreid over Nederland en België. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinmeubelen. En die ervaring ziet u zeker terug in onze producten. U kunt vertrouwen op hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Daarnaast hebben wij als echt familiebedrijf service hoog in het vaandel staan.


1. Verstand van het product

Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van tuinmeubelen. We weten welke materialen geschikt zijn voor buitengebruik, hoe we kunnen zorgen voor duurzame tuinmeubelen en wat een tuinmeubel onderhoudsvriendelijk maakt. Onze ervaring ziet u dus zeker terug in onze kwalitatieve producten. Daarnaast helpt deze ervaring ons om u zo goed mogelijk te adviseren over de keuze voor tuinmeubelen. Zo weet u zeker dat u een product kiest wat echt bij uw situatie en uw wensen past!


2. Kennis van de markt

Ons distributiecentrum in Roosendaal beschikt over 30.000 m² aan opslagruimte. Dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte, hebben we veel van onze producten ruim op voorraad. Als u een bestelling plaatst, kunnen wij snel aan de slag gaan om uw bestelling te transporteren van ons distributiecentrum naar uw huis!


3. Kennis van comfort

Als het om tuinmeubelen gaat, is comfort een erg belangrijke factor. Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven, moet u natuurlijk comfortabel zitten. En dat snappen wij! Daarom zijn al onze tuinmeubelen voorzien van optimaal zitcomfort. Ook kunt u uw tuinmeubelen voorzien van heerlijke kussens. Zo kunt u perfect ontspannen! Daarnaast vindt u in onze collectie een groot aantal verstelbare producten. Zet de rugleuning van uw stoel achterover om lekker na te tafelen, of schuif uw loungebank uit naar een liggende positie.


4. Onderscheidende tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen zijn uniek en uit eigen design. We hebben het hele proces van ontwerp en productie in eigen hand. En dat zorgt voor unieke tuinmeubelen. Daarom gaan wij met respect op zoek naar de klant die een onderscheidend tuinmeubel wil.


Onze andere zekerheden


Van idee tot eindproduct. Alles hebben we in eigen hand en dat zorgt voor een unieke collectie, waarvan we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.


Door de combinatie mogelijkheden kunt u uw set geheel naar smaak samenstellen.


Doordat we het gehele proces in eigen handen hebben, slaan wij tussenhandel over. En dat resulteert in verrassend betaalbare producten.


Ons distributiecentrum in Roosendaal beschikt over maar liefst 30.000 m2 aan distributieruimte. Hierdoor is uw meubel vrijwel altijd voorradig.

Onze andere zekerheden