Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De 5 zekerheden van BuitenHof Tuinmeubelen


Uniek door eigen design 

In ons distributiecentrum in Roosendaal hebben we maar liefst 30.000 m2 aan distributieruimte. Hierdoor is de kans groot dat uw favoriete product direct leverbaar is. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw prachtige nieuwe tuinset! We vertellen u graag hoe wij zorgen voor een korte levertijd.


De prijs zit goed

Doordat we het gehele proces in eigen handen hebben, slaan wij tussenhandel over. En dat resulteert in verrassend betaalbare producten.


Eindeloos combineren

Stel uw set geheel naar smaak samen dankzij de vele combinatiemogelijkheden. Met onze mix & match collectie kiest u zelf uw opstelling, kleuren en materialen.


Hoge voorraad, korte levertijd

Ons distributiecentrum in Roosendaal beschikt over maar liefst 30.000m² aan distributieruimte. Hierdoor is uw meubel vrijwel altijd voorradig.


Anno 1989

BuitenHof Tuinmeubelen is al meer dan 30 jaar een echt familiebedrijf. We hebben jarenlange ervaring die u terugziet in onze producten. Ook staat voor ons de klant centraal.