Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Teakhout

Teakhout is een prachtig natuurlijk materiaal, dat uw loungeset een unieke uitstraling geeft. Het heeft een warm karakter, waardoor u weet dat deze loungesets uniek zijn met een mooie uitstraling. Onze teakhouten loungesets zijn naar eigen inzicht samen te stellen, u kunt dus altijd de combinatie maken die werkt voor u. Ook met kussens zijn er tal van mogelijkheden, zowel qua kleur als materiaal.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

SVLK Gecertificeerde Teakhouten Loungesets

Al onze teakhouten producten zijn van Indonesisch SVLK gekeurd teak. Dit houdt in dat de bomen verantwoord gekweekt zijn en dat het teak de hoogste kwaliteit heeft. Indonesisch teak is sterker en beter bestand tegen zware weersomstandigheden. Daardoor kunt u gerust zijn dat u vele jaren plezier zult hebben van uw mooie teakhouten loungeset.

Waarom een teakhouten loungeset?

Teakhouten tuinmeubelen passen goed in een zowel modern als klassiek ingerichte tuin. Robuust teakhout geeft een natuurlijk uitstraling. Combineer met mooie kussens in een natuurgetrouwe kleur voor een moderne uitstraling. Onze teakhouten loungesets zijn erg sterk en duurzaam.

Onderhoud teakhouten loungeset?

Wilt u weten of een teakhouten loungeset voor u geschikt is? Lees dan onze advies pagina over het beschermen en onderhouden van teakhout.

Lees verder ▼ Lees minder ▲