Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Loungesets met losse stoelen zijn ideaal voor als u uw set regelmatig wilt verplaatsen. Zit u graag in de schaduw of juist in de zon? Dan verplaatst u uw stoelen eenvoudig mee naar uw favoriete plek. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een uitgebreid assortiment loungesets met losse stoelen.  

VOORDELEN LOUNGESET MET LOSSE STOELEN

Een loungeset met losse stoelen is eenvoudig te verplaatsen. Ook zet u in een handomdraai stoelen bij als u visite ontvangt. U kunt uw set compleet naar wens samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een set bestaande uit enkel losse stoelen met een salontafel. Of kies voor een stoel-bank loungeset, waarbij u ook heerlijk languit op uw bank kunt liggen. Met een loungeset met losse stoelen geniet u altijd van optimaal zitcomfort. Daarnaast zijn losse lounge elementen in verschillende opstellingen te plaatsen.

  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Zelf samen te stellen
  • Optimaal zitcomfort

ONDERHOUD LOUNGESET STOELEN

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw loungeset met stoelen. Hiervoor is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Hoe u dit het best doet, hangt af van het materiaal van uw set. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium loungestoelen onderhoudenteakhouten loungestoelen onderhoudenwicker loungestoelen onderhouden en textileen loungestoelen onderhouden.

WELKE LOUNGESETS ZIJN ER NOG MEER?

Naast loungeset opstellingen met losse stoelen, hebben we ook hoekbank opstellingen, chaise longue opstellingen, bank - stoel opstellingen en relax opstellingen in ons assortiment. Voor meer informatie over de verschillende opstellingen kunt u terecht op de bijbehorende pagina’s.

LOUNGESET MET LOSSE STOELEN KOPEN

Wilt u een loungestoel kopen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een uitgebreide collectie lounge tuinstoelen. Deze kunt u eenvoudig en veilig bestellen via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier kunt u de collectie bekijken en uitproberen. Daarnaast staan onze verkoopspecialisten klaar om u te ondersteunen bij uw keuze. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Stoel opstellingen

2 resultaten

Van hoog naar laag sorteren