Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Een wicker loungeset is zowel retro als modern. Daarom passen wicker loungesets in elke tuin. Een klassieke wicker loungeset heeft ronde vormen en past goed in een landelijke tuin. Daarentegen heeft een moderne wicker rechte hoeken en strakke lijnen. Eén ding is zeker: een wicker loungeset is altijd uniek. Onze wicker loungesets zijn namelijk met de hand gevlochten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurgetrouwe kleuren en er ontstaan nuanceverschillen in kleur, dikte en weefpatroon. Zo krijgen onze loungesets de mooie natuurlijke uitstraling.

Voordelen loungeset wicker

Wicker is een kunststof draad gevlochten om een aluminium frame. Daarom wordt wicker ook wel vlechtwerk genoemd. Doordat onze wicker loungesets met de hand gevlochten zijn, krijgen ze een natuurlijke look en feel. Vlechters zijn vaak meerdere dagen bezig met één meubel! Een wicker loungeset kunt u het hele jaar buiten laten staan. Zo kunt u bij de eerste zonnestralen al plezier hebben van uw rattan lounge. Daarnaast zijn vlechtwerk loungesets makkelijk te onderhouden en zitten ze comfortabel.

  • Natuurlijke look en feel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weerbestendig
  • UV-bestendig
  • Sterk materiaal wat niet kan vergaan

Onderhoud vlechtwerk loungeset

Vanzelfsprekend wilt u zo lang mogelijk genieten van uw wicker loungeset. Gelukkig is het onderhoud van een wicker loungeset niet moeilijk. Met een spons en een sopje van warm water en een mild schoonmaakmiddel kunt u de loungeset rattan wicker schoonmaken. Als de set onder een boom staat, is het slim om regelmatig takken, bladeren en vogelpoep te verwijderen. Zo voorkomt u vlekken op uw loungeset. Wilt u meer weten over het schoonmaken en beschermen van uw wicker loungeset? Dan kunt u terecht op onze adviespagina over een wicker tuinmeubel onderhouden.

Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

In ons assortiment zitten niet alleen wicker loungesets, maar ook van teakhout, aluminium en textileen. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen, dus op de bijbehorende pagina’s vertellen we u hier graag meer over.

      • Teakhouten loungesets
      • Aluminium loungesets
      • Textileen loungesets

Wicker loungeset kopen

Veel van onze wicker loungesets zijn helemaal zelf samen te stellen. U kunt uw set groter maken door tussendelen, losse stoelen of krukjes toe te voegen. Wilt u uw loungeset gebruiken om lekker te borrelen? Kies dan voor een salontafel. Als u een hoge tafel kiest, is uw loungeset juist ideaal om aan te eten. En kunt u niet kiezen? Dan hebben we ook tafels die in hoogte verstelbaar zijn! Als u de loungeset wilt komen uitproberen, bent u natuurlijk van harte welkom in onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze winkels.

Wicker loungesets

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.