Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Aluminium

Loungesets van aluminium hebben een strakke en moderne uitstraling. Ze passen in iedere tuin dankzij hun veelzijdige karakter. Daarnaast zijn aluminium loungesets verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een set bij uw wensen past. Bekijk onze aluminium loungesets of stel er zelf één samen!


Voordelen aluminium loungesets

Een loungeset van aluminium heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is aluminium sterk, en toch licht van gewicht. Als de zon draait, kunt u uw loungeset dus gewoon verplaatsen! Daarnaast is aluminium een onderhoudsvriendelijk, duurzaam en roestvrij materiaal. Het is dan ook niet voor niets dat we dit materiaal steeds meer zien in tuinmeubelland.

Vinkje Strak en modern
Vinkje Lichtgewicht
Vinkje Sterk
Vinkje Duurzaam
Vinkje Roestvrij
Vinkje Onderhoudsvriendelijk

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 72 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 72 artikelen

Onderhoud en bescherming aluminium loungesets

Het onderhouden van aluminium loungesets is eenvoudig. Aluminium is namelijk sterk en laag in onderhoud. Met een zachte doek en een sopje van warm water en afwasmiddel kunt u uw loungeset makkelijk schoonmaken. Voor meer informatie over het schoonmaken en onderhouden van uw loungeset kunt u terecht op onze adviespagina over een aluminium tuinmeubel onderhouden.


Welke tuinmeubel materialen zijn er nog meer?

We hebben niet alleen loungesets van aluminium in ons assortiment, maar ook sets van teakhout, wicker en textileen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, dus we vertellen u graag meer op de bijbehorende pagina’s.

      • Teakhouten loungesets
      • Wicker loungesets
      • Textileen loungesets


Loungeset aluminium kopen

Zitcomfort en uiterlijk zijn erg belangrijk als u uw loungeset uitkiest. In een loungeset moet u ultiem kunnen ontspannen. Wilt u het ultieme loungegevoel? Ga dan voor een wat lagere en diepere zit, zodat u lekker onderuit kunt zakken. En als u juist regelmatig een hapje wilt eten aan uw loungeset, is een loungeset met een verstelbare tafel ideaal. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij de Timber serie. Wilt u de verschillende loungesets eens uitproberen? Dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Hier informeren onze deskundige adviseurs u graag over de verschillende loungesets. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲