Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Ruilen & retourneren

 • Producten ruilen

  Wanneer u producten wilt ruilen dan is dat mogelijk binnen 14 dagen. De retourartikelen moeten vrij van beschadigingen en gebruikssporen zijn. Wanneer wij de artikelen bij u thuis om moeten ruilen dan betaalt u hiervoor de bezorgkosten van €49,-. Wanneer u in de winkel of in ons centraal magazijn omruilt dan vervallen deze kosten. Voor omruilen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

 • Producten retourneren

  Wanneer u een product wilt retourneren kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
 • Herroepingsrecht

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping: Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht (voor zover technisch mogelijk), tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
  Ons retouradres: Borchwerf 35, 4704 RG Roosendaal
  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Graag terugsturen in de originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Ook vragen we u voorzichtig om te gaan met de producten. Indien u verder gaat dan nodig is voor de beoordeling van de producten, kunnen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag. Mocht er schade ontstaan, dan bent u dus aansprakelijk voor de waardevermindering die is ontstaan. Het terugsturen van onbeschadigde artikelen is noodzakelijk indien u teruggave van het volledige aankoopbedrag wenst.

  Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.

 • Retourvoorwaarden

  Wanneer een product niet naar wens is of niet voldoet dan dient u dat binnen 14 dagen nadat u uw bestelling in bezit heeft te melden bij onze klantenservice.

 • Retourneringskosten

  Wanneer u een aankoop heeft gedaan welke wij retour moeten ophalen, dan rekenen wij hier €99,50 transportkosten voor.
 • Product beschadigd geleverd

  Wanneer een product beschadigd geleverd is dan willen wij dat graag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 maanden na ontdekking van het gebrek weten zodat wij het voor u op kunnen lossen. U kunt de schade of gebrek melden bij onze klantenservice door het contactformulier in te vullen en foto’s toe te voegen. U kunt de foto’s o.v.v. van uw contactgegevens ook appen of mailen. Onze afdeling klantenservice zal na ontvangst van de melding contact met u opnemen.

 • Product incompleet geleverd

  Wanneer een product of tuinset incompleet geleverd wordt dan zullen wij dat voor u in orde maken en ervoor zorgen dat het ontbrekende deel na geleverd wordt. U dient dit uiterlijk binnen 2 maanden te melden. U kunt daarvoor contact opnemen met onze klantenservice.

 • Terugbetaling

  De terugbetalingstermijn is binnen 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Wel mogen wij wachten met terugbetalen tot retourontvangst tenzij u eerder aantoont de producten te hebben opgestuurd. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18981 beoordelingen