Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Garantie & reparatie

 • Garantietermijn

  Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  Wij geven drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. De eerste 2 jaar zijn volledige garantie volgens de CBW voorwaarden. Het derde jaar is een verlenging die we vanuit BuitenHof extra bieden. In het derde jaar rekenen we met een afschrijving van 1/3 van het aankoopbedrag. BuitenHof tuinmeubelen is aangesloten bij Branchevereniging Centraal Wonen (CBW). Dat betekent voor u een aantal zekerheden. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument. De CBW-garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

 • Garantievoorwaarden

  Heeft u een probleem met een bij ons aangekocht product binnen de garantietermijn dan zullen wij overgaan tot reparatie of omruiling van het artikel. Uitgesloten hiervan is verkeerd gebruik of schade door externe factoren. Wanneer u buiten de garantietermijn problemen heeft, dan zullen wij altijd bekijken of wij het artikel tegen kostprijs voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 • Reparatie

  Wanneer een product binnen 3 jaar na aankoop gerepareerd moet worden dan valt dit binnen de garantie. Uitgesloten hiervan is schade die veroorzaakt is door verkeerd gebruik of door andere externe factoren. In dat geval zullen wij reparatiekosten in rekening brengen. Wanneer een product na de garantieperiode gerepareerd moet worden dan is dat vaak mogelijk tegen betaling. Uiteraard kunnen wij altijd op voorhand een reparatie offerte voor u maken. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.