Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinstijl minimalistisch en design

Net zoals dat er een groot aantal verschillende interieurstijlen zijn, zijn er ook veel mooie tuinstijlen. Bij BuitenHof Tuinmeubelen lichten we graag de tuinstijl minimalistisch en design voor u uit. Als u een stijl kiest die perfect past bij uw persoonlijke wensen, kunt u optimaal genieten van uw tuin! Met de tuinstijl minimalistisch en design geniet u van rust, vrijheid en natuur. Op deze pagina inspireren we u graag met deze tuinstijl, de kenmerken en de tuinmeubelen die er perfect bij passen. Natuurlijk kunt u ook de hele collectie tuinmeubelen bekijken of chatten met onze verkoopadviseurs voor advies.


Kenmerken minimalistisch en design

De tuinstijl minimalistisch en design is een rustige en neutrale stijl met olijfgroene accenten. Met deze stijl kunt u optimaal genieten van de natuur en het buitenleven. Materialen en kleuren die goed passen bij de minimalistische stijl zijn zwart aluminium, grijs teak en olijfgroene Soltex kussens. Verder kenmerkt deze stijl zich vooral door het gebruik van neutrale tinten, zoals taupe en grijs. Olijfgroene accenten geven het geheel een speelse en natuurlijke twist. Geniet optimaal van de ruimte, de natuur en de rust met de tuinstijl minimalistisch en design!

  •  Zwarte aluminium frames
  •  Grijze teakhouten bladen
  •  Olijfgroene Soltex kussens
  •  Neutrale tinten

Tuinmeubelen die passen bij minimalistisch en design

We hebben verschillende tuinmeubelen en tuinmeubelseries in onze collectie die perfect passen bij de tuinstijl minimalistisch en design. Zo hebben we bijvoorbeeld de Lazy loungeserie in onze collectie, welke goed aansluit bij deze tuinstijl. Ook kunt u alle touw tuinmeubelen bekijken, of alle tuinmeubelen met olijfgroene kussens. Met deze meubelen creëert u een minimalistische en ruimtelijke look!


Meer tuinstijlen

Is de tuinstijl minimalistisch en design toch niks voor u? Dat is geen enkel probleem! Naast deze stijl, lichten we graag nog een aantal andere stijlen voor u uit. Kies bijvoorbeeld voor elegant wit, waarmee u een sprankelende en frisse look creëert. Of ga voor stijlvol zwart, een luxe en warme stijl. Bekijk onze inspiratiepagina’s voor de verschillende tuinstijlen direct op de bijbehorende pagina’s.


Minimalistisch en design tuinmeubelen kopen

Minimalistisch en design tuinmeubelen kopen? Deze bestelt u makkelijk en veilig via onze webshop. Chat met onze verkoopadviseurs of bekijk de hele collectie tuinmeubelen. Zo geniet u binnenkort van het buitenleven in uw rustige en minimalistische tuin!


Meer inspiratie? Bekijk onze brochure!