Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Tuinstijl elegant wit

Om optimaal te kunnen ontspannen in uw tuin, is het belangrijk om te kiezen voor een tuinstijl. Zo wordt uw tuin overzichtelijker en voelt het meer aan als één geheel. De tuinstijl elegant wit is een stijl die zeker zal zorgen voor rust en klasse. Op deze pagina inspireren we u graag met alles wat u moet weten over deze tuinstijl. Natuurlijk kunt u ook direct de hele collectie tuinmeubelen bekijken of chatten met onze verkoopafdeling voor advies.


Kenmerken elegant wit

De tuinstijl elegant wit kenmerkt zich door het gebruik van wit aluminium als basis voor uw lounge- of tuinset. Dit creëert een chique en verfijnde uitstraling, die perfect past bij deze tuinstijl. Daarnaast is uw tuinmeubilair hierdoor eenvoudig te onderhouden. Witte aluminium frames worden afgemaakt met lichte en donkerdere grijze kussens of bladen. Hierbij kunt u denken aan zowel dikke als dunne bladen van keramiek in betonlook. Ook muisgrijze of steel kussens staan mooi bij deze stijl. Met de tuinstijl elegant wit maakt u uw tuin klaar voor sprankelende borrels met vrienden of familie!

  • Witte aluminium frames
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Grijstinten

Tuinmeubelen die passen bij elegant wit

We hebben verschillende tuinmeubelen in onze collectie die perfect passen bij de tuinstijl elegant wit. Bekijk bijvoorbeeld onze hele collectie witte tuinmeubelen of kies voor keramiek bladen. Hieronder kunt u de tuinmeubelen bekijken die aansluiten bij de tuinstijl elegant wit.


Meer tuinstijlen

Is de tuinstijl elegant wit toch niks voor u? Er zijn nog meer mooie tuinstijlen waarmee u uw tuin een frisse nieuwe look kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor stijlvol zwart of ga voor eenvoudig genieten met de tuinstijl minimalistisch en design. Bekijk onze inspiratiepagina’s voor de verschillende tuinstijlen direct op de bijbehorende pagina’s.


Elegant witte tuinmeubelen kopen

Elegant witte tuinmeubelen kopen? Deze bestelt u makkelijk en veilig via onze webshop. Chat met onze verkoopadviseurs voor advies en of bekijk de hele collectie. Zo geniet u binnenkort van een mooie loungeset of tuinset op uw terras!


Meer inspiratie? Bekijk onze brochure!