Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Klantverhaal_royale_tuin

Een kijkje in de royale tuin van...

Astrid en Hilaire genieten al bijna twintig jaar van hun charmante woning in Lisse. Ze wonen daar samen met hun twee tieners. In 2004 besloten ze hier hun wortels te planten en sindsdien hebben ze met liefde en toewijding hun royale tuin omgetoverd tot een ware oase. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in hun buitenruimte!

“Van april tot september leven wij buiten, we zijn échte buitenmensen.”


Een vleugje Ibiza in Lisse

"We hebben altijd al een passie gehad voor tuinieren," vertelt Hilaire enthousiast. "Onze tuin is vrij groot, 24 meter diep en 6,5 meter breed, en we wilden er graag meer uit halen. Een vriend raadde ons aan om met een tuinarchitect te praten, en zo begon ons avontuur. Onze tuin moest een weerspiegeling zijn van de Ibiza tuinstijl," zegt Hilaire trots terwijl hij naar hun prachtige buitenruimte kijkt. "Astrid is gek op de combinatie van zwart met houten accenten. Maar het vinden van tuinmeubelen die in dat plaatje pasten was een uitdaging. Tenminste, totdat we BuitenHof Tuinmeubelen ontdekten. Daar was bijna alles naar onze smaak.”

Klantverhaal_royale_tuin
Klantverhaal_royale_tuin

Een tuin vol gezellige hoekjes

Comfort stond bovenaan het verlanglijstje van dit gezin. Een loungebank in Ibiza-stijl was een must-have, maar ze wilden ook graag hun fantastische uitzicht behouden. Daarom kozen ze voor een lage loungebank zonder hoge armleuningen, wat de 'Cube loungeset' van BuitenHof perfect maakte. De creativiteit van Hilaire en Astrid kende geen grenzen, vooral bij hun bartafel. Het onderstel vonden ze bij BuitenHof, maar het houten tafelblad was een stukje geschiedenis uit het ouderlijk huis van Hilaire. Het was altijd al zijn droom om dit houten blad in hun nieuwe tuin te verwerken, en het resultaat is werkelijk prachtig. Wil jij ook een soortgelijk tafelblad? Kies dan voor de Nevada bartafel!

"We hebben gekozen voor duurzame, kwalitatieve tuinmeubelen," vertelt Hilaire. "We behandelen de teakhouten tafelbladen jaarlijks, en dat zorgt ervoor dat we er lang plezier van hebben. Onze tuinkussens laten we nu het hele jaar buiten liggen, mede dankzij de handige overkapping. Mochten er toch vlekken op komen, dan hebben we de 'schimmelverwijderaar' om ze weer schoon te krijgen. Geweldig spul!"

"Vier jaar geleden hebben we onze tuin volledig vernieuwd en alle meubelen en accessoires gekocht die we nodig hadden. Nu is onze tuin precies zoals we het willen."


Klantverhaal_royale_tuin
Klantverhaal_royale_tuin
Klantverhaal_royale_tuin
Klantverhaal_royale_tuin

Favoriete plekjes in de tuin

Het stel deelt graag hun favoriete plekjes in de tuin met ons. In de zomer zitten ze vaak onder de veranda op de loungebank. Tegen de avondzon verplaatsen ze zich naar de twee relaxstoelen bij het huis. Dat zijn echt de momenten waarop ze volop van de tuin genieten. Als het mooi weer is eten ze graag buiten. Ze wisselen af tussen de diningset en de barset.

"Onze tieners zijn ook dol op de barset. Ze hangen daar graag met hun vrienden."

Klantverhaal_royale_tuin
Klantverhaal_royale_tuin

Een buitenruimte zoals Astrid en Hilaire?

Wil je net zo een tuin als Astrid en Hilaire? Ga dan voor natuurlijke kleuren met zwarte accenten. Sfeervolle accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken!