Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Klantverhaal_moderne_overkapping

Een kijkje in de buitenruimte van...

Vandaag nemen we een kijkje in de sfeervolle buitenruimte van Yvonne. Zij is de gelukkige eigenaar van een gezellige overkapping waar ze graag met haar partner en twee kleine kindjes ontspant. Daarnaast is Yvonne ook een échte tuininfluencer (ook al vindt ze zelf van niet). Met meer dan 4.000 volgers op Instagram @detuinenthuisvan5, inspireert ze haar volgers met foto's van haar stijlvolle in- en exterieur. Laten we eens kijken hoe Yvonne haar tuin heeft omgetoverd tot een waar buitenparadijs.

"Onze tuin is een plek vol mooie herinneringen. Vooral de verjaardag van mijn zoontje. Na een paar jaar zonder feestjes door corona, was het een heerlijke dag vol zon en plezier. Terwijl de kinderen lekker speelden in de tuin, genoten de volwassenen van een gezellige borrel".


Een strakke, moderne tuin met lichte kleuren

Yvonne en haar partner hebben samen hun droomtuin ontworpen. De inspiratie haalden ze uit talloze tuinen op Pinterest en Instagram. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor de moderne tuinstijl met zachte, lichte kleuren. Wit werd uiteindelijk de hoofdkleur in het kleurenpallet. Heerlijk rustgevend. Om het geheel een natuurlijke sfeer te geven, hebben ze wat houten elementen toegevoegd.

Klantverhaal_moderne_overkapping
Klantverhaal_moderne_overkapping

Stijlvolle én weerbestendige tuinmeubelen

En dan de grote vraag: welke tuinmeubelen hebben ze gekozen? Een comfortabele loungeset natuurlijk! De Timber loungeset bestaat uit twee delen en een losse stoel die verplaatst kan worden. Zo kunnen ze gezellig naast elkaar televisie kijken terwijl ze relaxen. Daarnaast hebben ze ook nog voor de Concept tuinset en de Jasmijn zweefparasol gekozen. Yvonne is helemaal blij met de parasol. De zweefparasol is superhandig, want hij kan alle kanten op draaien en staat op wieltjes. Ideaal om haar jonge kinderen mee te beschermen tegen de zon als ze spelen. 

Om ervoor te zorgen dat hun tuin het hele jaar mooi aangekleed is, kozen ze voor onderhoudsvriendelijke materialen. Winterse buien? Die kunnen de tuinmeubelen prima aan! 

"Als ik één ding zou kunnen toevoegen, dan zou het een ronde, in hoogte verstelbare tafel zijn. Of een inbetween voor tussen de loungeset, zodat mijn drankje altijd binnen handbereik is".


Klantverhaal_moderne_overkapping
Klantverhaal_moderne_overkapping
Klantverhaal_moderne_overkapping
Klantverhaal_moderne_overkapping

Een buitenruimte zoals Yvonne?

Wil je net zo een tuin als Yvonne? Ga dan voor lichte tuinmeubelen die gemaakt zijn van weerbestendige materialen. Sfeervolle accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken!