Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Klantverhaal_moderne_tuin

Een kijkje in de moderne tuin van...

Laten we eens een kijkje nemen in de moderne tuin van Eline. Als trotse eigenaresse van deze schitterende buitenruimte heeft ze een stijlvol toevluchtsoord gecreëerd, waar ze samen met haar vrienden en familie kan genieten van het heerlijke buitenleven. Eline en haar man hebben drie jonge kinderen en runnen samen een succesvol autobedrijf. Een plek om even aan de drukte te ontsnappen is dan heel fijn.

"Onze ruime buitenruimte is ideaal voor verjaardagen en feestjes. De kinderen spelen er graag in."


Van tuininspiratie tot realisatie

Eline haalt haar tuininspiratie van Pinterest. Haar tuinstijl kan het best worden omschreven als modern en strak met een persoonlijke touch. Ze vertelt enthousiast hoe ze de perfecte tuinmeubelen koos: "We wilden een grote loungeset voor ons ruime terras, maar veel standaard sets pasten niet bij de omvang van ons terras." Met grote tegels en veel ruimte in de tuin wilden ze iets dat imposant was. Na wat zoeken kwamen ze bij Buitenhof Tuinmeubelen in Naarden terecht en ze werden meteen verliefd op de Loft XXL loungeset, die perfect past bij hun royale buitenruimte.

Klantverhaal_moderne_tuin
Klantverhaal_moderne_tuin

Strak, modern en rustig

Bij de keuze van tuinmeubelen was het materiaal van groot belang. Eline legt uit: "We wilden tuinmeubelen die het hele seizoen buiten konden blijven staan zonder veel onderhoud. Deze set met weerbestendige kussens voldeed aan onze wensen." Voor hun tuinset kozen ze teakhout, wat zorgde voor warmte en gezelligheid in de strakke, moderne en rustige buitenruimte. Eline benadrukt dat deze keuze goed aansluit bij hun huis.

"We kozen voor aluminium tuinmeubelen die het hele jaar buiten kunnen blijven staan, ideaal met drie kinderen en twee honden."


Klantverhaal_moderne_tuin
Klantverhaal_moderne_tuin
Klantverhaal_moderne_tuin
Klantverhaal_moderne_tuin

Lievelingsplekjes in de tuin

Eline's favoriete plek in de tuin verschilt afhankelijk van het moment van de dag. "In de ochtend genieten we van de zon op de loungeset, terwijl de grote kastanjeboom in de middag heerlijke schaduw biedt. Onze tuintafel aan de zijkant van het huis wordt vaak gebruikt als we vrienden en familie over de vloer hebben. In de avond ontspannen we graag op de loungeset." Ze legt uit dat deze twee terrassen het meest worden gebruikt en dat het terras op de vlonder voornamelijk wordt gebruikt wanneer het regent.

"De snelle levering en uitstekende service van Buitenhof hebben ons positief verrast."

Klantverhaal_moderne_tuin
Klantverhaal_moderne_tuin

Een buitenruimte zoals Eline?

Wil je net zo een tuin als Eline? Ga dan voor strakke, moderne tuinmeubelen die gemaakt zijn van weerbestendige materialen. Mooie accessoires horen daar natuurlijk bij!