Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Brochures van BuitenHof Tuinmeubelen

Vraag nu de brochure aan

Vul onderstaand formulier in en bekijk onze brochure met de gehele collectie van ons exclusieve merk: LIFE Outdoor Living en het nieuwe, inspirerende voorjaarsmagazine gratis online. Wilt u de brochure gratis per post ontvangen? Vink dan het selectieboxje onderaan het formulier aan en dan sturen we het collectieboek zo snel mogelijk naar u op. 

Vul onderstaand formulier in en bekijk gratis onze online brochure met de gehele collectie van ons exclusieve merk: LIFE Outdoor Living. Wilt u de brochure gratis per post ontvangen? Vink dan het selectieboxje onderaan het formulier aan en dan sturen we het collectieboek en ons voorjaarsmagazine zo snel mogelijk naar u op. U kunt onze brochures ook direct digitaal bekijken.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Bekijk dan hier onze inspiratiepagina met tips over type tuinen, tuinstijlen en blogs!