Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

tuinset-balkon

Zo geniet u ook van tuinmeubels op een balkon

Alle ruimte hebben in een tuin is natuurlijk fantastisch. Toch is een balkon met tuinmeubels ook fijn. Het is intiem genieten met het gezelschap dat u graag ziet. Maak het balkon compleet door het neerzetten van tuinmeubels. Als u gaat beginnen met het uitdenken van het balkon, maak dan een keuze voor de invulling van de ruimte, het kleurenpalet en de decoratie. Gaat u voor advies naar één van de winkels van BuitenHof Tuinmeubelen? Meet dan van tevoren de afmetingen van uw balkon op. Dan weten onze experts precies welke tuinmeubels bij u op het balkon passen.


Een eyecatcher op het balkon met tuinmeubels

Kies voor een echte eyecatcher op het balkon: een grote lounge hoekbank. Daardoor heeft u met slechts één tuinmeubel plek voor al uw gasten. Ga voor strakke lijnen, dit maakt de ruimte optisch groter. Zo staat een Soho loungeset als tuinmeubels goed op een modern balkon en een Aya loungebank in een meer klassiek balkon. Laat de strakke lijnen verder terugkomen in onder andere houten vlondertegels. Een stenen onderlaag fleurt u daarmee op. Met een poef creëert u eenvoudig aparte zitplaatsen op het balkon. Handig voor onverwachts bezoek! Een poef bestaande uit aluminium is makkelijk te verplaatsen. Als de gasten na een gezellige avond weer naar huis vertrekken, staan onze poefs of krukken ook heel mooi binnenshuis.

Voordelen loungeset voor op het balkon:

  • Hoge kwaliteit
  • Mooie uitstraling
  • Genoeg plek voor uw gezelschap op een balkon
  • Ideaal zitcomfort dankzij de tuinmeubels
hoekbank-balkon

tuinset-balkon

Klein maar fijn: balkon tuinset

Past er geen hoekbank op uw balkon? Dit hoeft zeker geen probleem te zijn! Met loungestoelen als tuinmeubels of een compacte tuinset is het ook heerlijk relaxen. Verder zijn verstelbare tuinstoelen geschikt voor een tuinset in een kleine ruimte. Daardoor kunt u rechtop zitten als u gaat eten aan uw tuinset en achterover leunen tijdens het uitrusten op het balkon.

Met kussens van All Weather is het niet nodig om binnen ruimte vrij te maken voor het opbergen van de kussens. Kussens van dit materiaal kunnen namelijk alle seizoenen buiten blijven liggen. Een extra voordeel is dat de kussens de tuinmeubels extra comfortabel maken.


Ideaal voor op het balkon: tuinset met verstelbare tuinmeubels

hawaii-tuinset-balkon

Hawaii tuinset

De Hawaii tuinmeubels zitten erg comfortabel dankzij de kussens van Soltex materiaal. Het frame van de tuinset is gemaakt van vlechtwerk. Dit materiaal heeft een UV-coating om verkleuring tegen te gaan. 

tuinset-balkon

Berlini tuinset

De Berlini stoel is een inklapbare tuinstoel. Extra handig dus als u ruimte wilt maken op het balkon en het is een mooie toevoeging aan uw tuinset. Ideale tuinmeubels op het balkon dus! 

caribean-tuinset-balkon

Caribean tuinset

Dankzij de Caribean tuinset is het relaxen heerlijk! De Caribean tuinstoel heeft een verstelbare rugleuning waardoor u helemaal tot rust komt op uw balkon tijdens vrije dagen. 


Onderdelen van een loungeset

Bij BuitenHof Tuinmeubelen is het ook mogelijk om een deel van een loungeset aan te schaffen. Zo is een losse bank perfect voor op een klein balkon. Het tuinmeubel is compact en u zit toch erg comfortabel. Als u een chaise longue toevoegt, dan kunt u toch met de voeten omhoog. Handige tuinmeubels zijn loungebanken met zijtafel. Een aparte salontafel is dan niet per se nodig. Wel heeft u dan altijd plaats om een drankje of hapje neer te zetten. Vindt u het toch fijn om een tafel bij uw loungebank te hebben? Dan is een bijzettafel als balkon tafeltje een mooi alternatief.

tuinmeubels-balkon

tuinscherm-balkon

Verticaal tuinieren op het balkon

Een balkon is soms klein van formaat. Begrijpelijk is het dat u het balkon, naast een tuinset, ook weer niet te vol wilt zetten met tuinmeubels. Ondanks dat hoeft het inrichten ervan niet moeilijk te zijn. Ga goed om met de ruimte door bijvoorbeeld het Nevada tuinscherm . Daardoor zet u niet te veel op de grond, waardoor het wel ruimtelijk blijft. Pas verticaal tuinieren toe. Zet op de planken van het tuinscherm planten en bloemen neer en werk de hoogte in. Als deze mooi in bloei staan, creëert dit een natuurlijk effect en geeft dit privacy. Het is uiteraard prachtig als er fleurige bloemen staan waar u vrolijk van wordt. Maak bij de rest van de tuinmeubels de keuze voor rustige en neutrale kleuren. Het balkon wordt dan niet te druk. Leuk is het om een tuinposter van een natuurlijke omgeving op te hangen. Hiermee verspilt u geen ruimte en geeft u uw balkon toch iets speciaals. Het natuurlijke effect of het eerder gekozen kleurenpalet komt hier in terug.


Meer inspiratie van onze klanten - Balkon inrichten met tuinmeubels

loungeset-voor-balkon
balkon-tuinmeubels