Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Tuinkantoor: buiten in de tuin werken

Tijdens vrije dagen is het fijn om met mooi weer veel momenten buiten in de tuin door te brengen. Als u thuis werkt is het met een tuinkantoor ook mogelijk om buiten te werken. Daardoor geniet u ook doordeweeks genoeg van het buitenleven! In deze blog geven wij een aantal handige tips voor het inrichten van een thuiskantoor in de tuin. 

Loungeset voor uw tuinkantoor

Een loungeset met een hoge tafel is ideaal om uw tuinkantoor mee in te richten. U werkt dan in een prettige houding achter uw laptop. Verder heeft u met een rechthoekige tafel voldoende plek voor al uw werkspullen. Ook tijdens een pauzemoment beschikt u dan nog over genoeg ruimte om bijvoorbeeld te lunchen. Met een verstelbare tuintafel heeft u ook profijt van het tuinkantoor als u klaar bent met werken. Dit type tafel zet u gemakkelijk naar een lagere stand om lekker te loungen. 


VOORDELEN TUINKANTOOR

Dankzij een tuinkantoor hoeft u geen woon-werkverkeer af te leggen.

De tuin is een rustgevende omgeving om in te werken. 

Een tuinkantoor kunt u multifunctioneel inrichten.


Uitgelichte loungesets

Mix and match! De experts in onze winkels denken graag met u mee over het samenstellen van een mooie loungeset. Zo is bijvoorbeeld de Timber loungeserie perfect voor uw tuinkantoor. We lichten drie Timber loungesets uit om u alvast een beeld te geven van alle mogelijkheden. 

Timber loungeset 

De Zeb salontafel verstelt u eenvoudig naar een hogere stand als de werkdag begint. Door het aluminium frame is het makkelijk te verplaatsen naar de gewenste plek in uw tuinkantoor.  

Timber loungeset 

Even brainstormen met collega's tijdens een videomeeting? Met de moderne Timber loungeset doet u dit heerlijk comfortabel in de buitenlucht. 

Timber loungeset 

Stel de Timber loungeset af op de stijl van uw tuin. Maak een keuze uit de elf kussenkleuren en bijbehorende materialen. All Weather is door het weerbestendige materiaal erg populair.


Comfortabele tuinstoelen

Liever een tuinset in uw tuin? Kies dan voor een goede tuinstoel om in te werken. Een tuinstoel met hoge rug is zeer geschikt voor een tuinkantoor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Caribean tuinstoel of de Stella tuinstoel uit onze collectie. Ontdek alle mogelijkheden op de webshop of in een van onze winkels. Combineer de tuinstoelen met een bijpassende tuintafel als bureau. Zet de complete tuinset onder een zweefparasol om goed in de schaduw te zitten tijdens uw werkdag. U zorgt er dan voor dat u niet verbrandt in de zon en zo kunt u goed het beeldscherm van uw laptop blijven zien. 


Uitgelichte tuintafels


Relaxen in de tuin

Wanneer u een dag gewerkt heeft, is het prettig om in de tuin nog even te genieten van een vrije avond. Dit doet u comfortabel in een relaxstoel. Bij BuitenHof Tuinmeubelen hebben we verschillende relaxstoelen ontworpen die u kunt toevoegen aan uw loungeset. Zo komt u helemaal tot rust na een werkdag! Met meerdere relaxstoelen is het leuk om buiten een vrijdagmiddagborrel te organiseren voor vrienden.


Lees meer blogs van BuitenHof

Meer inspiratie opdoen voor een thuiskantoor in de tuin? Lees meer tips voor het inrichten van uw tuin in een van de andere blogs van BuitenHof!