Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

monte-carlo-loungeset

Trend: tuinmeubelen met ronde vormen

Steeds vaker komt het gebruik van ronde vormen in de tuin voor. Lounge- en tuinsets met afgeronde hoeken zorgen voor een mooie en gezellige uitstraling. Bij BuitenHof is het ook mogelijk om bij uw loungeset voor de ronde comforthoek te kiezen in plaats van de standaard rechte hoek. Hier vertellen we u graag alles over! Ook tuinsets of barsets met een ronde tuintafel zijn een gezellige toevoeging aan uw tuin. We lichten graag een aantal mooie sets met ronde vormen voor u uit!


bali-tuintafel-rond-teak

Tuinsets met ronde tuintafel

Ronde tuinsets zijn een gezellige toevoeging aan uw tuin. Een ronde tuinset zorgt namelijk voor veel interactie met uw gezelschap en is daarnaast een echte blikvanger in uw tuin. De ronde vormen creëren sfeer en gezelligheid. We hebben ronde tuinsets in verschillende materialen en afmetingen in onze collectie. Bekijk deze direct via de link hieronder!


bali-tuintafel-rond-teak
bali-tuintafel-rond-teak
bali-tuintafel-rond-teak
bali-tuintafel-rond-teak

Uitgelichte sets met ronde tuintafel:


Voordelen ronde comforthoek

De comforthoek is een afgeronde hoek in uw loungebank die de rechte hoek vervangt. Deze hoek biedt optimaal comfort en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast heeft u dankzij de ronde comforthoek een extra zitplaats omdat de zitdiepte minder diep is dan bij een reguliere, rechte hoek.

  • Extra zitplek
  • Optimaal comfort
  • Mooie uitstraling in uw tuin
  • Verschillende opstellingen en kleuren mogelijk
timber-loungeset-met-ronde-hoek

Uitgelichte sets met ronde comforthoek:


oslo-bartafel-rond-met-stoelen

Barsets met ronde tafel

Wilt u graag een ronde barset kopen voor in de tuin? Of er nu wel of niet gegeten wordt, rondom de barset is het altijd een bron van gezelligheid! Met een ronde barset profiteert u van meerdere voordelen. Als u niet zo een groot terras heeft kunt u het best voor een vierkante of ronde barset kiezen. Deze vormen nemen namelijk minder ruimte in beslag dan een rechthoekige barset. Daarnaast is een ronde barset extra kindvriendelijk, omdat kinderen zich niet kunnen stoten omdat de tafel geen hoeken heeft. Ook is een ronde barset erg gezellig, omdat iedereen elkaar kan aankijken.


oslo-bartafel-rond-met-stoelen
oslo-bartafel-rond-met-stoelen
oslo-bartafel-rond-met-stoelen
oslo-bartafel-rond-met-stoelen

Uitgelichte barsets met ronde vormen:


Een kijkje in de tuin van onze klanten...

We ontvangen regelmatig mooie foto's van onze klanten die blij zijn met hun tuinmeubelen. Deze foto’s zijn zo mooi, dat we ze graag met u willen delen. Kijk mee en laat u inspireren door deze sfeervolle tuinen!