Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Summer Deals. Extra snel in uw tuin!

Stel uw eigen terrasset samen

Een terrasset maakt uw tuin helemaal compleet! Bij BuitenHof Tuinmeubelen is het mogelijk om zelf een terrasset samen te stellen. Door de verschillende designs van de tuinstoelen en tuintafels maakt het niet uit of dat u een moderne of klassieke tuinstijl wilt creëren. U vindt zeker een terrasset die goed staat bij u in de tuin. In deze blog nemen wij u mee in het samenstellen van een terrasset.

Tuinstoelen voor uw terrasset 

Begin bij het samenstellen van een terrasset met het uitzoeken van tuinstoelen. Met een tuinstoel zit u heerlijk comfortabel in de tuin. Iedere type tuinstoel heeft eigen kenmerken en gemakken. Door de keuze uit verschillende materialen maakt u de beste keuze voor tuinstoelen die goed bij wensen en tuinstijl passen. Kies bijvoorbeeld voor een verstelbare tuinstoel waardoor u optimaal buiten tot rust komt. Met een stapelbare tuinstoel gaat u goed om met de ruimte op uw terras.

Voordelen tuinstoelen: 

  • Zitcomfort 
  • Mooie uitstraling van uw terrasset

UITGELICHTE TUINSTOELEN


Maak een terrasset compleet met een tuintafel

Een tuintafel is het middelpunt van uw terrasset. Bij BuitenHof Tuinmeubelen is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten tuintafels. Een in hoogte verstelbare tafel is ideaal als u de hele dag door buiten wilt genieten. Wilt u af en toe een grote groep uitnodigen? Dan is een uitschuifbare tafel geschikt. Een trend dit seizoen is het gebruik van ronde vormen. Ronde vormen geven zeker sfeer aan de tuin. Aan een ronde tuintafel heeft u interactie met uw hele gezelschap. Plaats uiteindelijk tuinaccesoires op uw tuintafel zoals placemats en tuinlampen voor extra sfeer. 


UITGELICHTE TUINTAFELS


Uitgelichte terrassets 

Onze experts helpen u graag bij het samenstellen van een terrasset voor in uw tuin. Bezoek een van de BuitenHof winkels om inspiratie op te doen en krijg een beeld van alle mogelijkeheden. Hieronder kunt u alvast drie terrassets bekijken.

Caribean tuinset

De Caribean tuinset is een klassieker in onze collectie. De tuinstoelen met hoge rug zijn verstelbaar, waardoor u heerlijk zit in de tuin. Een comfortabele terrasset! 

Primavera tuinset

De Primavera set is geschikt voor een groot gezelschap dankzij de uitschuifbare tuintafel. De tuinmeubelen zijn weerbestendig waardoor u het gehele jaar door geniet op uw terras. 

Denver tuinset

De Denver tuinset bestaat uit de Alvaro tafel en zes Denver tuinstoelen. Door de kleurrijke zittingen past de set goed in een natuurlijke omgeving. Een ideale set voor op uw terras. 


CREËER SCHADUW MET EEN PARASOL

Een parasol is een handige toevoeging om uw terrasset mee uit te breiden. Met een parasol creëert u verkoelende schaduw op de plek in de tuin waar u graag wilt zitten. Een zweefparasol is handig om bij een terrasset neer te zetten. Deze parasol is erg praktisch, omdat de mast aan de zijkant zit. U kunt dus aan een tuintafel eten onder de parasol. Als de zon draait, kantelt u het doek eenvoudig zodat u altijd schaduw heeft. Denk ook zeker aan parasolaccessoires zoals een heater of lamp om ook in de avond heerlijk onder de parasol te zitten. 

Voordelen parasol: 

  • Creëert schaduw bij uw terrasset
  • Hoge kwaliteit tuinmeubel
  • Luxe uitstraling

Zelf een terrasset samenstellen?

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw terrasset? Vraag gratis onze brochures aan en ontdek de tuinmeubelen uit onze collectie. Van de eigentijdse Denver tuinstoel tot aan de traditonele Caribean tuinstoel. Ontdek de combinaties die mogelijk zijn. Welke terrasset is uw favoriet?