Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Maak uw tuin winterklaar

Het wordt iedere avond weer iets sneller donker. In de tuin wordt het frisser, maar dat betekent niet dat u niet meer kunt genieten van uw tuin. Met de juiste tips heeft u ook tijdens de winter plezier van uw tuinmeubelen. Daarnaast is het belangrijk om uw tuinmeubelen in het najaar goed te onderhouden. Zo geniet u in het nieuwe jaar weer volop van uw tuinmeubelen!


Bescherm uw tuinmeubelen tijdens de winter

Wij vinden het belangrijk dat uw tuinmeubelen ook bij wat slechter weer goed beschermd zijn. Bij BuitenHof Tuinmeubelen hebben we daarom verschillende beschermhoezen in standaardformaten in de collectie. Met een beschermhoes blijven uw tuinmeubelen mooi en kunt u er lang plezier van hebben!

  • Verlenging van de levensduur van uw tuinset
  • Geen vlekken en vochtplekken
  • Bescherming tegen alle weersomstandigheden

Verlicht en verwarm uw tuin in de winter

Ook als u voornamelijk binnenshuis uw tijd doorbrengt, is het ontzettend leuk om in de tuin een warme uitstraling te creëren. Plaats bijvoorbeeld een lamp of gaslantaarn in uw tuin. Als u naar buiten kijkt, is uw tuin sfeervol verlicht. Door een vuurschaal kunt u, wanneer het weer het toelaat, toch heerlijk warm zitten in de tuin. Ook Palermo Heater zorgt voor een aangename temperatuur in uw tuin.

LIFE vuurtafel
De LIFE vuurtafel geeft extra sfeer en warmte.! Door het gebruik van gas geeft de vuurhaard geen rook af. Daarom is een vuurtafel van BuitenHof ook onder een overkapping of serre te plaatsen. 

Palermo Heater
De Palermo Heater zorgt voor een aangename warmte. De heater is gemakkelijk te bevestigen en werkt als terrasverwarmer.

Beta lamp
De Beta lamp is compact en draadloos. Doordat de lamp oplaadbaar is, heeft u geen stopcontact in de buurt nodig.


Kies voor een aluminium loungeset

Aluminium is het ideale materiaal voor buiten! Dit materiaal roest niet en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Als u er toch voor wilt kiezen om uw loungeset na de zomer op een andere plek neer te zetten, dan is dit met een aluminium frame geen enkel probleem. Loungesets gemaakt van aluminium zijn licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. In combinatie met een tafelblad van bijvoorbeeld keramiek is uw loungeset winterproof! Keramiek is sterk en bestand tegen alle weeromstandigheden.

Ibiza loungeset
Met de Ibiza loungeset geniet u comfortabel van het buitenleven. De All Weather kussens zijn weerbestendig en onderhoudsarm. De Ibiza serie geeft ook in de winter het vakantie gevoel in eigen tuin.

Edge loungeset
De Edge loungeset is een echte eyecatcher in uw tuin. Met de salontafel en zijtafels heeft u altijd plaats om hapjes en drankjes neer te zetten. Met deze set geniet u comfortabel van het buitenleven!

Shade loungeset
De Shade loungeset biedt plaats aan uw hele gezelschap. De ruime hoekbank heeft een verstelbare zitting en rugleuning. De set wordt compleet gemaakt door een prachtige vuurtafel. 


Sets met All Weather kussens

Wanneer u kiest voor een set met kussens gemaakt van All Weather, geniet u gedurende het hele jaar door van een aangeklede tuin. Kussens van dit materiaal hoeft u namelijk niet na het zomerseizoen op te bergen. Dit zorgt voor comfort tijdens mooi weer en voor gemak tijdens de wintermaanden.

Zo bestaat de chique Caribean tuinset uit een tafel met zes mooie tuinstoelen inclusief All Weather bekleding en tuinkussens. De tuintafel is gemaakt van een zwart aluminium frame en een keramiek betonlook tafelblad, waardoor het bij alle weeromstandigheden buiten kan staan.


Lees meer blogs van BuitenHof