Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

loveseat_tuinbank

Een romantische loveseat tuinbank voor buiten!

Met een loveseat tuinbank, een zitmeubel voor twee personen, geniet u met uw partner of als vrienden comfortabel buiten. Zit lekker dichtbij elkaar voor een intieme sfeer. In deze blog nemen wij u graag mee in de mogelijkheden binnen onze collectie voor een loveseat tuinbank. 


Loveseat tuinbank: Bondi tête-à-tête

De Bondi tête-à-tête zijn twee mooie relaxstoelen aan elkaar met een aluminium frame in het midden waardoor u altijd plek heeft om een drankje neer te zetten. Maak de loveseat tuinbank compleet door het toevoegen van een extra bijzettafel of poef aan de relaxset voor extra comfort. Het lichtgewicht aluminium materiaal maakt dat de loveseat makkelijk te verplaatsen is. Bovendien is aluminium onderhoudsarm en erg duurzaam. Bekijk de slider voor meer foto's.

loveseat_tuinbank

loveseat_tuinbank

Montana loungebank

De Montana loungebank uit onze collectie is een aangename loungebank als loveseat. Kies voor uw loveseat tuinbank uit een zwart of wit frame. Door de verstelbare rugleuningen zit u samen in de houding die het prettigst is. Wilt u achterover leunen en de persoon naast u rechtop een boek lezen? Dan is dit zeker geen probleem. Het lichtgewicht aluminium materiaal maakt dat de loungebank makkelijk te verplaatsen is.


Een ligbed als loveseat tuinbank

Een twee persoons ligbed is een mooi alternatief voor de klassieke loveseat tuinbank. Het Fitz Roy ligbed past u goed aan op de stijl van uw tuin door de keuze uit elf kussenkleuren. Door het materiaalgebruik van lichtgewicht aluminium is het ligbed makkelijk te verplaatsen. Zet de loveseat in de schaduw of rust lekker uit in de zon. 

loveseat_tuinbank

loveseat_tuinbank

Een loveseat tuinbank kiezen

Wilt u een andere loungebank als loveseat aanschaffen of heeft u meer interesse in een tuinset voor twee personen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen is veel mogelijk dankzij de verschillende combinaties. Gaat u voor een moderne loveseat tuinbank of voor een design met klassieke accenten? Bekijk al onze tuinmeubelen direct via de button hieronder. 


Een kijkje in de tuin van...

We ontvangen regelmatig mooie foto's van onze klanten die blij zijn met hun tuinmeubelen. Deze foto’s zijn zo mooi, dat we ze graag met u willen delen. Kijk mee en laat u inspireren door deze sfeervolle tuinen!


Advies nodig over een loveseat tuinbank? 

Wilt u meer inspiratie opdoen voor een loveseat voor in uw tuin? Kom dan gezellig langs in één van onze winkels bij u in de buurt. Onze tuinmeubelspecialisten adviseren u graag bij het uitzoeken van de ideale loveseat tuinbank