Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

In hoogte verstelbare tafel tuin

In hoogte verstelbare tafels: de mogelijkheden

Wilt u in uw tuin kunnen loungen, maar ook eten of werken? En heeft u geen plek voor een tuinset én een loungeset? Dan is een in hoogte verstelbare tafel de ideale oplossing! U kunt een in hoogte verstelbare tafel perfect gebruiken bij een loungeset. In deze blog vertellen we u alles over de mogelijkheden. Voor welke in hoogte verstelbare tafel gaat u?


Mogelijkheden verstelbare tafel tuin

In onze collectie vindt u verschillende loungesets met een in hoogte verstelbare tafel. Dit is een multifunctioneel item met veel mogelijkheden. Tijdens een gezellige zomeravond met vrienden zet u uw salontafel op de laagste stand, zodat u heerlijk kunt loungen. U heeft uw hapjes en drankjes altijd binnen handbereik. Werkt u veel vanuit huis? Dan is het heerlijk om af en toe buiten te werken. In een handomdraai zet u uw salontafel op een hogere stand, zodat u comfortabel kunt werken. Ook voor een gezellig diner met het hele gezin zet u uw tafel eenvoudig op een hogere stand.

In hoogte verstelbare tafel tuin

Uitgelichte loungesets met in hoogte verstelbare tafels

Bij BuitenHof Tuinmeubelen hebben we een aantal loungesets met in hoogte verstelbare tafels in de collectie. Hieronder lichten we graag een aantal populaire loungesets voor u uit!


Hoe werkt een in hoogte verstelbare tafel?

Met een simpele beweging verplaatst u de in hoogte verstelbare salontafel naar een hogere of lagere stand. Hieronder ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

In hoogte verstelbare tafel tuin
In hoogte verstelbare tafel tuin
In hoogte verstelbare tafel tuin

Uitgelichte in hoogte verstelbare tafels:Voordelen in hoogte verstelbare tafel buiten

Een in hoogte verstelbare tafel heeft een groot aantal voordelen. Het belangrijkst is natuurlijk dat de tafel multifunctioneel is, deze kan gebruikt worden om te loungen, maar ook om te werken of dineren. Als u geen plek heeft voor een tuinset en een loungeset, is dit dus de perfecte oplossing. Daarnaast is het heel eenvoudig om de tafel te verzetten naar een andere stand. Dit is in een handomdraai gebeurd. Een in hoogte verstelbare tafel kan worden geplaatst bij veel verschillende loungesets. Er is dus altijd wel een loungeset die bij uw wensen past. Voorzie deze van een in hoogte verstelbare tafel, en u heeft een mooie set!

  • Multifunctioneel: loungen, dineren, werken
  • Eenvoudig naar een andere stand te verzetten
  • Mix en match bij verschillende loungesets
  • Weerbestendig en duurzaam
In hoogte verstelbare tafel tuin

Benieuwd naar de in hoogte verstelbare tafels van onze klanten?

We ontvangen regelmatig mooie foto's van onze klanten die blij zijn met hun in hoogte verstelbare tafel. Deze foto’s zijn zo mooi, dat we ze graag met u willen delen. Kijk mee en laat u inspireren door deze sfeervolle tuinen!


In hoogte verstelbare tafel kopen?

Wilt u een in hoogte verstelbare tafel kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets met in hoogte verstelbare tafels. U kunt een keuze maken uit de door ons samengestelde sets, maar u kunt ook zelf een loungeset samenstellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. Hier staan onze tuinmeubel specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Zij presenteren u graag de collectie in hoogte verstelbare tafels. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.