Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Limited Deals. Extra snel in uw tuin!

Mix and match: een dining loungeset samenstellen

Wilt u de hele dag comfortabel buiten zitten in de tuin? Kies dan voor een dining loungeset. Dit type loungeset is een set met een hoge tafel. Zo is het mogelijk om te dineren en te loungen op een plek in de tuin. Bij BuitenHof Tuinmeubelen helpen wij u graag met het samenstellen van een dining loungeset. 

Loungebanken voor uw dining loungeset

Begin bij het samenstellen van de dining loungeset met het uitzoeken van een loungebank. Met een loungebank voor uw dining loungeset geniet u ook van de comfortabele voordelen van een loungeset tijdens het dineren. Bedenk van tevoren aan hoeveel personen de set meestal plaats moet bieden. Let hierbij ook op de visite die soms langskomt voor de gezelligheid. Een tip die wij vaak geven is het aanschaffen van een hoekbank. Dan is de dining loungeset echt het stralende middelpunt van uw tuin. 

Voordelen loungebanken:

  • Hoog zitcomfort 
  • Onderhoudsriendelijk
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Mooie uitstraling
  • Zelf samen te stellen bij een dining loungeset

Dining loungesets met verstelbare tafel

Bij het samenstellen van een dining loungeset, gaat u voor een hoge salontafel. In onze collectie hebben we verschillende in hoogte verstelbare tafels. Dit type tafel is perfect voor een dining loungeset, aangezien u zelf de hoogte van de tuintafel bepaalt. Wilt u eten vanuit uw loungeset? Zet dan het tafelblad naar de hoogste stand. Als u daarna lekker wilt loungen en naborrelen, verzet dan de tafel naar een lagere stand.


Extra zitplekken creëren

Is er met een loungebank nog niet genoeg zitplekken voorzien? Dat hoeft zeker geen probleem te zijn. Breid de dining loungeset verder uit met loungestoelen. Dankzij ons ontwerpproces is het mogelijk om loungestoelen aan te schaffen die qua design goed passen bij de rest van uw tuinmeubels. Voor welke loungestoel kiest u tijdens het samenstellen van een dining loungeset? 


Uitgelichte dining loungesets

Interesse in een dining loungeset? Onze experts hebben drie sets geselecteerd om u alvast een beeld te geven van alle mogelijkheden binnen deze loungecategorie. 

Aya loungeset

Dankzij de Aya loungeset heeft u vier zitplaatsen buiten in de tuin. Met deze verstelbare salontafel kiest u voor de perfecte balans tussen dineren en loungen.

Timber loungeset

Bij de Timber loungeset hoort de Vida salontafel met een hoog frame waardoor u ook kunt (avond)eten als u comfortabel op uw loungemeubels zit. 

Hawaii loungeset

Het frame van de Hawaii loungeset bestaat uit vlechtwerk. Wicker is gemaakt van een vezel met een UV-coating om verkleuring tegen te gaan. 


Tuinaccessoires bij uw loungeset dining

Haal de sfeer van binnen naar buiten met tuinaccessoires. Daarmee stijlt u de dining loungeset helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan placemats en dienbladen. Zo is de tuintafel van uw dining loungeset netjes gedekt als u gaat dineren met vrienden of familie. Met tuinlampen zorgt u ervoor dat u ook in de avond sfeervol buiten in de tuin zit. 


Meer tips voor een dining loungeset samenstellen

Wilt u meer inspiratie opdoen voor het samenstellen van een dining loungeset? Vraag gratis onze brochures met loungesets aan. Ook zijn er op onze website meer blogs met tips te lezen. Zo raden wij ook aan om een tuinkantoor in te richten met een dining loungeset.