Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Buitenkleden: creëer sfeer en gezelligheid

Vloerkleden alleen voor binnenshuis? Niets is minder waar! Vloerkleden maken ook uw buitenruimte helemaal af. Ze zorgen voor extra gezelligheid op uw terras of balkon. Ook leuk in de wintermaanden onder uw overkapping! De buitenkleden zijn weerbestendig, en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Er is dus altijd wel een buitenkleed wat perfect bij uw wensen past. Bestel uw buitenkleed eenvoudig online, en maak uw tuin, balkon of overkapping helemaal af!


Voordelen buitenkleden

Met de tuinkleden uit onze collectie haalt u dat echte huiskamergevoel naar uw tuin. Ze zorgen direct voor extra sfeer en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en 4 verschillende formaten. U kunt de buitenkleden van maart tot oktober goed gebruiken in uw tuin. Ze zijn namelijk gemaakt van 100% polyester, wat bestand is om regen door te laten. In de wintermaanden zijn ze ook erg leuk onder een overkapping! Ander voordeel aan deze kleden is dat ze geen boven of onderkant hebben en daarom aan twee zijden te gebruiken zijn. Verder zijn alle kleden weerbestendig, kleurvast en schimmelwerend. 

  • Sfeervolle uitstraling
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen
  • Gemaakt van 100% polyester
  • Water- en geurafstotend
  • Weerbestendig, kleurvast en schimmelwerend


Tuinkleden schoonmaken

Over het onderhoud van een buitenkleed hoeft u zich geen zorgen te maken. De buitenkleden uit onze collectie zijn namelijk gemaakt voor het buitenleven en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze water- en geurafstotend, schimmelwerend en kleurvast. Wilt u uw buitenkleed schoonmaken? Dit doet u eenvoudig met een stofzuiger of door het kleed af te kloppen. Ook kan het tuinkleed af en toe worden afgespoeld met een tuinslang.


Buitenkleden in het echt bekijken?

Wilt u de buitenkleden komen bekijken? Bezoek dan een van onze winkels. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij uw keuze. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder. Of neem contact op met onze verkoopafdeling als u nog vragen heeft over de buitenkleden.