Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Limited Deals. Extra snel in uw tuin!

Met een bistroset op het balkon ervaart u ultiem comfort!

Interesse in een balkon bistroset doordat er binnenkort mooi weer wordt voorspeld? Ook voor een bistroset voor op uw balkon zit u bij BuitenHof Tuinmeubelen goed! Een bistroset is compact van formaat en past dus daarom goed in een kleine ruimte. In deze blog staat de sfeervolle balkon bistroset centraal. 

Luxe balkon bistrosets

Ook met een kleine tuinset als bistroset geniet u van ultiem zitcomfort. Een ronde of vierkante tuintafel is een mooi middelpunt van de bistroset op het balkon. Met een ronde tafel kunt u gezellig het gesprek aangaan met alle personen van het gezelschap. Een vierkante tafel is passend bij een moderne bistroset. Op onze categoriepagina nemen wij u graag mee in de mogelijkheden binnen onze collectie. 

Voordelen bistroset bij BuitenHof: 

  • Intieme uitstraling op het balkon 
  • Hoge kwaliteit tuinmeubelen 
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal als balkon bistroset
  • Een bistroset heeft een compact formaat 

GESCHIKTE BALKONTAFELS VOOR EEN BISTROSET


Tuinstoelen bij uw bistroset

Heeft u een keuze gemaakt voor een tafel voor op het balkon, kijk dan verder naar de ideale tuinstoelen. Verschillende type stoelen zijn geschikt als balkonstoelen voor een bistroset. Balkonstoelen met een aluminium frame zijn makkelijk te verplaatsen als u op een bepaalde plek ruimte wilt maken. Met een verstelbare stoel zit u heerlijk achterover tijdens een uitrustmoment, maar het is ook mogelijk om rechtop een magazine te lezen. Wilt u een geheel creëren? Zorg er dan voor dat dezelfde materialen terugkomen in zowel de tuinstoelen als de tuintafel. 


UITGELICHTE BALKON BISTROSETS

Utah bistroset

De Utah bistroset bestaat uit drie tuinstoelen en een ronde Texas tuintafel. Door het witte aluminium frame ontstaat er een mooi geheel en een ruimtelijk gevoel op het balkon. 

Anabel bistroset

Deze moderne bistroset is ideaal voor op het balkon dankzij de Anabel tuinstoelen met verstelbare rugleuning. Zo zit u in de houding die u het prettigst vindt. 

Sense bistroset

De Sense bistroset is ideaal voor buiten op het balkon. Het aluminium frame heeft weinig onderhoud nodig en de All Weather bekleding is bestand tegen alle weeromstandigheden. 


Bistroset voor een balkon samenstellen

Zelf een bistroset voor op het balkon samenstellen? Dit is zeker mogelijk bij BuitenHof Tuinmeubelen. Doe inspiratie op en kies uw favoriete tuintafel en tuinstoelen uit onze collectie. Bekijk onze webshop voor een selectie van alle combinaties. 


Een balkon bistroset kopen?

Een bistroset voor uw balkon aanschaffen? U bent van harte welkom in een van onze winkels in Nederland en België. Onze experts adviseren en helpen u graag. Klik op onderstaande button en bekijk het winkeloverzicht. 


Meer inspiratie opdoen?