Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bescherm & Bespaar: 10% korting op tuinmeubelhoezen! 

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, de dagen korter worden en de lucht wat koeler aanvoelt, is het tijd om onze tuinmeubelen te beschermen met een hoes. Heeft u nog een tuinmeubelhoes nodig? Bestel deze dan tijdens onze "Bescherm & Bespaar actie". Als u uw beschermhoes dan afhaalt in de winkel, ontvangt u 10% korting. Zo is het beschermen van uw tuinmeubelen niet alleen slim, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee!

Bekijk ons assortiment beschermhoezen direct via de onderstaande button.Actievoorwaarden:

  • Deze actie geldt niet voor op maat gemaakte beschermhoezen.
  • Houd er rekening mee dat de 10% korting alleen van toepassing is wanneer u de beschermhoes afhaalt in onze winkel.
  • Om de korting te activeren, dient u de verzendmethode "Zelf ophalen gratis" te selecteren en vervolgens een winkel bij u in de buurt te kiezen.
  • De korting zal in de eerste stappen van het winkelwagentje nog niet zichtbaar zijn.
  • Uw beschermhoes wordt gratis verzonden naar de door u gekozen winkel.
Bescherm en bespaar actie BuitenHof Tuinmeubelen

Bescherm en bespaar actie BuitenHof Tuinmeubelen

Beschermhoes op maat

Staat de maat van uw loungeset of tuinset er niet tussen? Maakt u zich geen zorgen! Wij bieden namelijk de service aan om een beschermhoes op maat te laten maken. Zo heeft u altijd een beschermhoes die perfect bij uw set past. Vraag direct een offerte aan voor een beschermhoes op maat via de link hieronder. De 10% korting geldt niet voor op maat gemaakte beschermhoezen.Vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling!

Heeft u nog vragen over de Bescherm & Bespaar actie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling of om langs te gaan in de winkel. Onze tuinmeubelspecialisten helpen u graag met al uw vragen.