Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen tegen een aantrekkelijke prijs zonder in te leveren op kwaliteit? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres. Vanaf maandag 19 september 2022 kunt u profiteren van de 'Sla uw slag'-actie: de mooiste tuinmeubelen voor hele scherpe prijzen. Dus maak uw tuin klaar voor de nazomer voor een nog betere prijs! Onze verkoopspecialisten adviseren u graag bij uw keuze. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop of bezoek één van onze winkels. Klik op onderstaande button om ons winkeloverzicht te bekijken.


Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig vanaf maandag 19 september 2022.
  • De actie is alleen geldig op geselecteerde artikelen. U herkent de 'Sla uw slag'-actieproducten op onze webshop aan het OP=OP teken. 
  • Wanneer u een product koopt, wordt het direct geleverd. Het is niet mogelijk om dit uit te stellen tot volgend jaar.
  • Als een 'Sla uw slag'-product niet meer op voorraad is in ons magazijn, kunt u het in de winkel kopen als showmodel met 10% extra korting.
  • Voor showmodellen is thuisbezorging niet mogelijk. Showmodellen kunnen alleen in de winkel worden afgehaald.

Vragen over deze actie? 

Heeft u vragen over de 'Sla uw slag'-actie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling! Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze tuinmeubelspecialisten adviseren u graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie.