Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.


DEZE ACTIE IS MOMENTEEL INACTIEF

Profiteer nu van de Sla uw slag actie bij BuitenHof!

Tijdens de Sla uw slag actie bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn veel artikelen in onze winkels scherp afgeprijsd. Het aanbod kan per winkel variëren, maar wij zorgen ervoor dat deze altijd aangevuld wordt vanuit ons centrale magazijn, zodat er een mooie, afgeprijsde collectie voor u staat. Deze bestaat uit onder andere loungesets, tuinsets, parasols en tuinaccessoires. Wilt u weten welke winkel bij u in de buurt zit waar u de afgeprijsde Sla uw slag deals kunt vinden? Bekijk dan het winkeloverzicht via onderstaande button.Sla uw slag actie online

Op onze online webshop kunt u ook terecht voor scherpe Sla uw slag deals. Zo zijn de Mooy, Monte Carlo, Gili en Lazy lounges flink afgeprijsd. Mooi in combinatie met het Anabel ligbed of de zitzakken. Liever een tuinset met korting? Kijk dan eens naar onze Parker tuintafel in combinatie met de Mila of Torino tuinstoelen. Uiteraard hebben we ook aan tuinaccessoires gedacht. Zo kunt u met de Sla uw slag actie alles tot in te puntjes aankleden. Bekijk de Op = Op tuinaccessoires direct via de button hieronder.

Loungesets

Tuinsets


Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig tot en met maandag 31 oktober. 
  • De actie is alleen geldig op geselecteerde artikelen. U herkent de Sla uw slag-actieproducten op onze webshop aan het OP=OP teken. 
  • Wanneer u een product koopt, wordt het direct geleverd. Het is niet mogelijk om dit uit te stellen tot volgend jaar.
  • Als een Sla uw slag-product niet meer op voorraad is in ons magazijn, kunt u het in de winkel kopen als showmodel met 10% extra korting.
  • Voor showmodellen is thuisbezorging niet mogelijk. Showmodellen kunnen alleen in de winkel worden afgehaald.

Vragen over deze actie? 

Heeft u vragen over de Sla uw slag actie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling! Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze tuinmeubelspecialisten adviseren u graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie.