Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.


DEZE ACTIE IS MOMENTEEL INACTIEF

Pinkster 10-daagse bij BuitenHof Tuinmeubelen

Eindelijk... de zomer komt er weer aan! En dat willen we graag met u vieren. Van 2 juni t/m 12 juni 2022 krijgt u bij besteding vanaf € 750,- een leuke Beta tuinlamp cadeau t.w.v. €29,50. Deze handige compacte lamp kunt u overal neerzetten en geeft sfeervol licht. De lamp is oplaadbaar waardoor u geen snoer nodig heeft! Hiermee kunt u heerlijk van de Pinksteravonden genieten. Dus kom gezellig langs in één van onze 28 winkels, zodat u uw tuin kunt voorzien van een mooie lounge- of tuinset en natuurlijk een leuke Beta tuinlamp. Onze specialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar, om u van het beste advies te voorzien. Bekijk ons winkeloverzicht direct via de button hieronder.


Welk cadeau krijg ik?

Er is altijd wel een plekje in uw tuin voor de Beta tuinlamp! U kunt deze lamp eenvoudig verplaatsen dankzij het compacte formaat. Zo heeft u altijd licht waar u het nodig heeft.

Voorwaarden:

  • De actie begint op 2 juni 2022 en duurt tot 12 juni 2022.
  • U krijgt een cadeau bij besteding vanaf €750,-.
  • De actie geldt zowel voor de webshop als voor de winkels.
  • De actie geldt zowel in Nederland als in België.
  • 1 cadeau per klant.
  • In de winkel krijgt u uw cadeau direct mee.
  • Online wordt het cadeau per post meegestuurd.
Beta tuinlamp BuitenHof

Ontdek onze tuinmeubelen!


Kom gezellig langs in één van onze winkels!

Wilt u inspiratie opdoen, proefzitten of een mooie lounge- of tuinset uitzoeken? Dan bent u van harte welkom in een van onze winkels. Met 29 winkels is er altijd wel een BuitenHof winkel bij u in de buurt.