Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

paasactie-buitenhof-tuinmeubelen


DEZE ACTIE IS MOMENTEEL INACTIEF

Paasactie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Je voelt het overal, de lente is begonnen! En dat willen we graag met u vieren. Van 7 tot en met 16 april 2023, krijgt u bij besteding vanaf € 750,- een kleurrijke Egg tuinlamp of Zeta tuinlamp cadeau! De Egg tuinlamp en speaker in één is de perfecte sfeermaker voor op uw terras! De lamp heeft een compact formaat en geeft 7 verschillende kleuren licht. De Zeta tafellamp is een sfeervolle toevoeging aan uw buitenruimte. De Zeta tafellamp is oplaadbaar met USB-C en daardoor te gebruiken op iedere gewenste plek in uw tuin of op uw balkon. De lamp heeft 8 verschillende lichtstanden. Hiermee kunt u heerlijk van de paasavonden genieten. 

Dus kom gezellig langs in één van onze 31 winkels, zodat u uw tuin kunt voorzien van een mooie lounge- of tuinset en natuurlijk een leuke tuinlamp. Onze specialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar, om u van het beste advies te voorzien. Bekijk de actuele openingstijden direct via de button hieronder.


Welk cadeau krijg ik?

Het is Pasen, dus wij geven bij aankopen vanaf €750,- een tuinlamp cadeau!

Voorwaarden:

  • De actie geldt van 7 april 2023 tot en met 16 april 2023.
  • Bij besteding vanaf € 750,-.
  • De actie geldt zowel voor de webshop als voor de winkels.
  • De actie geldt zowel in Nederland als in België.
  • 1 cadeau per klant.
  • In de winkel krijgt u uw cadeau direct mee.
  • Online wordt het cadeau per post meegestuurd.
  • Over kleur en het soort artikel kan niet gecorrespondeerd worden.

1e en 2e paasdag geopend!

We zijn het gehele paasweekend geopend met onze 31 winkels!* Onze specialisten staan met een kop koffie klaar om u verder te helpen.

 

*Met uitzondering van de winkels in Doetinchem, Heerlen en Apeldoorn!


Ontdek onze blogs!

Bent u op zoek naar een comfortabele lounge- of tuinset, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Laat u dan inspireren door onze blogs! Doordat we zelf het complete proces van trendspotting, ontwerp tot productie in eigen hand hebben, kunnen wij u goed bijpraten over de kleuren, materialen en designs die we dit seizoen veel terugzien. Na het lezen van deze blogs weet u precies hoe u uw tuin, balkon of terras helemaal up-to-date maakt met de leukste tuinmeubelen en accessoires van dit moment! 


Kom gezellig langs in één van onze winkels!

Wilt u inspiratie opdoen, proefzitten of een mooie lounge- of tuinset uitzoeken? Dan bent u van harte welkom in een van onze winkels. Met 31 winkels is er altijd wel een BuitenHof winkel bij u in de buurt.