Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer van kortingen tot 50% tijdens Black Friday!

Acties van BuitenHof Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar tuinmeubel acties? Bij BuitenHof Tuinmeubelen hebben we regelmatig leuke acties. Onze acties gaan altijd over de volledige breedte van ons assortiment. Wat uw smaak ook is, bij ons vindt u tuinmeubelen die passen bij iedere tuinstijl. Bekijk de lopende acties direct op deze pagina!


Black Friday

Het is Black Friday bij BuitenHof Tuinmeubelen! Dat betekent dat u de hele maand november kunt profiteren van Black Friday kortingen tot 50% en zelfs 70% op geselecteerde artikelen. Zorg dat u er snel bij bent want OP=OP!

Onderhoudsabonnement


Om uw tuinmeubelen lang mooi te houden is het onderhoud hiervan erg belangrijk. Daarom kunt u nu het onderhoudsabonnement afsluiten, zodat u zeker weet dat u altijd de juiste onderhoudsmiddelen in huis heeft.

Pre-order actie


Profiteer tijdens onze Pre-order actie van 5% extra korting op uw tuinmeubelen. Bestelt u tijdens de Pre-order actie? Dan bent u verzekerd van een levering voor de lente, zodat u bij de eerste zonnestralen kunt genieten van het buitenleven.


Heeft u vragen over onze tuinmeubel acties?

Neem gerust contact op met onze afdeling verkoop als u nog vragen heeft over onze tuinmeubel acties. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels.