Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Club tuinset

in wensenlijst
De Club tuinset bestaat uit 3 Club tuinstoelen en de Texas tuintafel met Robuust teakblad. De eigentijdse club tuinstoelen sluiten mooi aan op de tafel en dragen bij aan de opvallende uitstraling van deze prachtige set.
Speciale prijs € 924,00 Normale prijs € 1.097,00
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De Club tuinset bestaat uit 3 Club tuinstoelen en de Texas tuintafel met Robuust teakblad. De eigentijdse club tuinstoelen sluiten mooi aan op de tafel en dragen bij aan de opvallende uitstraling van deze prachtige set.
Eigenschappen
Kleur blad Robuust
Kleur frame Lava
Materiaal frame Aluminium
Articlenumber CLU-TXT-TRT-03-401
Zit hoogte (cm) 44,00

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR

Advies op maat

Ondanks het feit dat onze Nederlandse winkels momenteel gesloten zijn, kunnen wij u nog steeds helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen.

Daarnaast hebben wij nu extra mogelijkheden voor een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u via deze weg graag verder.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!