Tuinmeubeltrends 2018 #2: Transparant!

Bent u al op de hoogte van de laatste tuinmeubeltrends? In deze blogserie houden wij, van BuitenHof Tuinmeubelen, u op de hoogte. Voor u zal er geen tuinmeubel geheim meer zijn. In dit tweede artikel lichten wij graag de trend van het frame van 2018 toe, namelijk; Transparant!

Transparante tuinmeubelen

 
Woord van het jaar 2018?
Het is niet een woord dat nog maar net is verzonnen of nog niet in de Dikke Van Dale staat, maar wel een woord dat waarschijnlijk vaak gebruikt gaat worden in 2018: ‘Transparant’. Misschien wel dé tuinmeubeltrend van 2018. Waarom? Lees snel verder.
 
Ruimte!
Met een transparant, ook wel open genoemd, tuinmeubel wordt bedoeld dat het tuinmeubel zo is gemaakt dat u erdoorheen kan kijken. Bij wicker (vlechtwerk) tuinmeubelen is het geheel doorgaans dicht gemaakt. Dat een tuinmeubel transparant is, is goed te zien aan open rugleuningen of sets zonder armleuningen. Het mooie is dat tuinmeubelen met een open ‘look’ voor een ruimtelijk zicht zorgen. Hierdoor blijven kleine ruimtes optisch ruimtelijk.
 
Stijlvol
Open, transparant, ruimtelijk. Alle drie de woorden vertellen u precies wat u kan verwachten. Een set zonder armleuningen geeft een mooi ruimtelijk gevoel. Uw tuin blijft ruimtelijk, maar dan wel met hetzelfde aantal zitplaatsen. Mist u toch nog een extra gedeelte? Dan is dit gemakkelijk op te lossen met een aanhangtafel, zoals bij de Ibiza loungeset, of met een leuk bijzettafeltje. Alle opties zijn speciaal ontworpen om uw tuin stijlvol in te richten.   
 
What’s Next?
Natuurlijk staan de transparante tuinmeubelen in onze showrooms. Goede voorbeelden van open tuinmeubelen zijn: het Mason ligbed, de Mallorca loungeset en de Toulon tuinstoel. Onze specialisten helpen u daarnaast graag om onze speciale NEXT collectie te laten zien. Deze collectie is speciaal ontworpen voor kleine tuinen, balkons, dakterrassen en stadstuinen.
 
Lees ook tuinmeubeltrend 1:
Mintgroen