Tuinmeubeltrends 2018 #1: ga voor mintgroen

Bent u al op de hoogte van de laatste tuinmeubeltrends? In deze blogserie houden wij, van BuitenHof Tuinmeubelen, u op de hoogte. Voor u zal er geen tuinmeubel geheim meer zijn. In dit eerste artikel lichten wij graag de trendkleur van 2018 toe, namelijk; mintgroen.

Mintgroen is onmisbaar
Dat de kleur mintgroen steeds meer in populariteit stijgt, is al een tijdje te zien. Zo merkten wij dat de kleur in het binneninterieur al een langere tijd aanwezig is. Daarnaast werd de kleur vorig jaar steeds meer zichtbaar in het buiteninterieur. Waar mintgroen eerst op subtiele wijze werd doorgevoerd, zien we nu steeds vaker dat ook grotere delen van de tuinmeubelen de kleur mintgroen krijgen. Dit is vooral te zien in de tuinstoelkussens of in de kussens van de loungeset. Doordat de frames vaak een neutrale kleur hebben, geeft het mintgroen uw tuinmeubel en tuin een opvallende en frisse look. 

Een bijzondere trendkleur
Mintgroen is van zichzelf een sprekende en opvallende kleur. Ondanks dat, zorgt het ook voor een gezellige en vertrouwde sfeer. Dit komt doordat groen een positieve betekenis heeft en met verschillende elementen te combineren is. Zowel op een subtiele als opvallende manier.

Combineren tot u erbij neerploft
Tot u neerploft op uw tuinbank of loungebank natuurlijk. Mintgroen is erg gemakkelijk te combineren met verschillende soorten frames en diverse tuinmeubelen. Bekijk eens een donkere frame, zoals een lava kleurig frame. En natuurlijk past de mintgroene kleur niet alleen goed bij donkere tuinmeubelen, maar ook bij de lichtere. Dit is goed te zien bij de Timber loungeset serie. Unieke combinaties met een strakke look. Maar welke tuinaccessoires passen daarbij?

Passende tuinaccessoires
Natuurlijk passen bij de mintgroene loungekussens verschillende soorten tuinaccessoires. Hierbij kan gekozen worden tussen accessoires met mintgroen of zonder mintgroen. Denk bij accessoires met mintgroen aan placemats of sierkussens . Uw tuin opfleuren met een bijzondere kleur is hierdoor erg gemakkelijk. 

Komt u er na het lezen van dit artikel nog niet helemaal uit? Dan heten wij u van harte welkom in één van onze winkels  en adviseren wij u daar graag verder.

Bekijk ook:
Onze serie over de trends wordt nog aangevuld. Binnenkort bent u helemaal op de hoogte van alles dat speelt.