Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
Spotlight Product: Orleans

Wat zijn de nieuwste tuinmeubel trends? Welke tuinset past perfect bij mijn tuin? Welke materialen kies ik? Met ons product in de spotlight, helpen wij u verder! Met vandaag in de spotlight: De Orleans Loungeset

Lees meer
Tuinmeubels onderhouden

De weersverwachtingen voor de komende weken: geniet van uw tuin! De tuintegels zijn weer schoon, het onkruid is gewied en de planten zijn gesnoeid: het is tijd voor uw tuinmeubelen. Om optimaal van uw tuinset te kunnen genieten is het belangrijk om deze met de juiste producten te reinigen en te beschermen. Wij hebben voor u alles op een rijtje gezet om uw set weer klaar te maken voor een nieuw zonnig seizoen!

Lees meer
Lente bij BuitenHof Tuinmeubelen

Goed nieuws: de lente komt eraan! De vogels beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemenvelden komen prachtig tot bloei en we kunnen eindelijk naar buiten om die langverwachte portie vitamine D op te halen. Omdat buiten alles verandert, beginnen we licht euforisch zin te krijgen om ook zelf buiten aan de slag te gaan. Wij geven u in deze blog handige lente tips om uw tuin of balkon helemaal lenteklaar te maken.

Lees meer
Transparant: Tuinmeubeltrend 2018

Bent u al op de hoogte van de laatste tuinmeubeltrends? In deze blogserie houden wij, van BuitenHof Tuinmeubelen, u op de hoogte. Voor u zal er geen tuinmeubel geheim meer zijn. In dit tweede artikel lichten wij graag de trend van het frame van 2018 toe, namelijk; Transparant!

Lees meer
Mintgroen: Tuinmeubeltrend 2018

Bent u al op de hoogte van de laatste tuinmeubeltrends? In deze blogserie houden wij, van BuitenHof Tuinmeubelen, u op de hoogte. Voor u zal er geen tuinmeubel geheim meer zijn. In dit eerste artikel lichten wij graag de trendkleur van 2018 toe, namelijk; mintgroen.

Lees meer